Směs na zmrzlinu Kefír - Borůvka, Červené víno, Červená řepa - 1 kg

Směs na zmrzlinu Kefír - Borůvka, Červené víno, Červená řepa - 1 kg

Směs na zmrzlinu Kefír - Borůvka, Červené víno, Červená řepa - 1 kg
kg bez DPH: 477,00 Kč
kg s DPH: 534,24 Kč
prodejní ks s DPH: 534,24 Kč
prodejní ks bez DPH: 477,00 Kč

dávkování: 400 g/kg základu
cena dávky bez DPH: 190,80 Kč
na objednávku


Parametry

Popis

Purpurová bomba. Kefírová zmrzlina s borúvkou, červeným vínem a červenou řepou. Sušený produkt připravený k výrobě živé a originální zmrzliny, navržen tak, aby dodal veškerou intenzitu kefíru.

ČASTO KLADENÉ DOTAZY:

1. Jaký je rozdíl mezi jogurtem a kefírem?

Jogurt i kefír se získávají fermentací kravského mléka. Jogurt pochází z fermentace mléka mikroorganismy Lactobacillus Bulgaricus a Streptococcus Termophilus, které přeměňují laktózu na jednoduché cukry a kyselinu mléčnou. Kefír je fermentovaný nápoj pocházející z Kavkazu, který je mnohem tekutější než jogurt. Fermentuje jej více než deset druhů mikroorganismů, včetně mléčných fermentů a kvasinek, které žijí v symbióze. Právě tyto kvasinky jsou zodpovědné za jeho mírně alkoholovou chuť (1–2%). Některé z těchto mikroorganismů se nazývají probiotika, protože na rozdíl od klasického jogurtu kolonizují gastrointestinální trakt a posilují mikroflóru.

2. Jak chutná kefír?

Kefír má mírně kyselou chuť, odlišnou od jogurtu, s jemnou alkoholickou notou a dobrou chutí fermentovaného mléka.

3. Mohu ke Kefíru 50 přidat i čerstvý kefír?

Ano, doporučujeme přidat 100 g čerstvého kefíru k 50 g Kefíru 50 na 1 kg směsi pro intenzivní a dobře zaoblenou chuť.

4. Mohu přidat ke třem ochuceným produktům Kefír „Easy“ také čerstvý kefír?

Ano, do řady Kefír „Easy“ lze přidat také čerstvý kefír, kterým se nahradí 200 g mléka na litr mléka.

5. Mohu pasterizovat Kefír 50?

Ne, Kefír 50 by měl být vždy zpracováván za studena, bez pasterizace nebo zahřívání nad 35 °C, aby mikroflóra zůstala naživu a nezměnila se chuť produktu. V kombinovaném stroji po zahřátí směsi v horní ohřívací nádrži a ochlazení v dávkovém mrazáku na asi 30 °C přidejte Kefír 50 spolu s čerstvým kefírem.

6. Mohu použít Kefír 50 s vodou?

Kefír 50 lze použít buď s mlékem, k obnovení tradiční chuti kefíru, nebo s vodou na ovocném základě k přípravě osvěžujícího sorbetu (ne veganského).

7. Mohu používat výrobky Kefír „Easy“ s vodou?

Ano, můžete použít naše výrobky Kefír „Easy“ i s vodou k výrobě sorbetu, který je ideální v horkém počasí (ne veganský). Za tímto účelem jednoduše přidejte jeden sáček produktu do 2 litrů vody.

8. Mohu s těmito produkty vyrobit veganskou zmrzlinu? Jsou vhodné pro vegany?

Ne. Kefír používá jako základ kravské mléko, takže nejde o veganský produkt.

9. Mohu připravit zákusek s Kefírem?

Ano, Kefír 50 je ideální také pro přípravu semifredd a šlehačkových krémů.

10. Mohu ve stroji na točenou zmrzlinu používat výrobky z řady Kefír?

Ano, produkty Kefír můžete použít ve stroji na točenou zmrzlinu. Pouze výrobek Kefír & Quinoa, kvůli přítomnosti zrn, lze použít pouze ve strojích bez čerpadla.

11. Jaké jsou nejlepší kombinace s polevami Leagel?

Všechny naše ovocné polevy Variegato dokonale ladí s Kefírovou zmrzlinou.

 

Kefírová zmrzlina Purpurová bomba

Recept:

 1 sáček (1000 g) Směs na zmrzlinu Kefír - Borůvka, Červené víno, Červená řepa (kód: 3213)

 2500 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

Postup:

  1. Do karafy nalijte mléko.
  2. Metlou přimíchejte obsah sáčku.
  3. Nalijte do zmrzlinového stroje.
  4. Hotovou zmraženou zmrzlinu umístěte do mrazničky, popř. přímo do zmrzlinové vitríny.
Balení výrobku: 1 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 3213

Složení

Složení výrobku: cukr, sušené ovocné šťávy 16% (borůvka, červené víno, červená řepa, černá mrkev), maltodextriny, sušené odstřeďené kefírové mléko 5%, sušené odstřeďené mléko, dextróza, kokosový tuk, glukózový sirup, mléčné bílkoviny. kyselina: citronová. emulgátory: E471, octové estery mono- a diglyceridy volných mast. kyselin zahušťovadla: tara guma, karboxymethylcelulóza, guarová guma. příchutě.

Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 398 kcal
  • Sacharidy: 85.5 g
  • - z toho cukry: 69 g
  • Tuky: 3.7 g
  • - z toho nasycené mastné kyseliny: 3.5 g
  • Bílkoviny: 4 g
  • Sůl: 0.18 g
  • Sušina: 93.38 g

Alergeny:
  • mléko

Recepty k produktu: