Šlehačkový Pistáciový dort

Šlehačkový Pistáciový dort

Krém Pistácie

1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
  200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
    90 g Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 2617)
    50 g Piškotový plát tmavý, 2 ks (kód: 2537)
  100 g Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496)
    50 g Pistáciová drť dekorační

Postup

  • Do tekuté vychlazené šlehačky vmícháme při pomalých otáčkách Bavarese Neutro - šlehačkové šarloty .
  • Poté vše společně vyšleháme při vyšších otáčkách do hladké pevné konzistence.
  • Našlehaný krém se ochutí ochucovací pastou Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 2617), která se lehce špachtlí vmíchá do ušlehané šlehačky.
  • Krémem se plní forma vyložená piškotem a nechá se zpevnit v lednici nejméně 2 hod. (podle velikosti dortu).
  • Šlehačkový dort Bavarese se po vyndání z lednice zdobí Zrcadlová poleva Pistácie (kód: 2683) na povrchu a Pistáciová drť dekorační postraně.
  • A uchovává v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.

 

 

Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.