Krém Pistácie
1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
90 g Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 2617)
50 g Piškotový plát tmavý, 2 ks (kód: 2537)
100 g Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496)
50 g Pistáciová drť dekorační
Postup
- Do tekuté vychlazené šlehačky vmícháme při pomalých otáčkách Bavarese Neutro - šlehačkové šarloty .
- Poté vše společně vyšleháme při vyšších otáčkách do hladké pevné konzistence.
- Našlehaný krém se ochutí ochucovací pastou Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 2617), která se lehce špachtlí vmíchá do ušlehané šlehačky.
- Krémem se plní forma vyložená piškotem a nechá se zpevnit v lednici nejméně 2 hod. (podle velikosti dortu).
- Šlehačkový dort Bavarese se po vyndání z lednice zdobí Zrcadlová poleva Pistácie (kód: 2683) na povrchu a Pistáciová drť dekorační postraně.
- A uchovává v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.
Související:
Zrcadlová poleva Pistácie, 1,5 kg
skladem
Zrcadlově lesklá, pistáciová poleva na šlehačkové šarloty, semifredda a mousse.
cena za kg: 259,00 Kč
———
Zrcadlová poleva Bílá čokoláda, 1,5 kg
skladem
Zrcadlově lesklá, bílá čokoládová poleva na šlehačkové šarloty, semifredda a mousse.
cena za kg: 242,00 Kč
———
Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo, 1,2 kg
na objednávku
100% pistáciová pasta s výraznou chutí a vůní pistácií s přírodním barvivem.
cena za kg: 1.305,00 Kč
min. objednávka 1 balení
———
Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty, 2 kg
skladem
Sušený ztužovač šlehačky k výrobě šlehačkových dortů, které lze uchovávat zamražené a drží tvar i při teplotě v cukrářské vitríně (kolem 4°C). Vyšlehat společně 1 litr vychlazené smetany (kolem 33% tuku) + 200g Wonderpanna.
cena za kg: 299,00 Kč
———