Krém Káva
1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
50 g Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 2365)
50 g Piškotový plát světlý, 2 ks (kód: 2536)
100 g Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496)
50 g Poleva / Náplň krémová Cremosette Lískový oříšek (kód: 3233)
Postup
- Do tekuté vychlazené šlehačky vmícháme při pomalých otáčkách Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296).
- Poté vše společně vyšleháme při vyšších otáčkách do hladké pevné konzistence.
- Našlehaný krém se ochutí ochucovací pastou LEAGEL, která se lehce špachtlí vmíchá do ušlehané šlehačky.
- Krémem se plní forma vyložená piškotem.
- V polovině krému se protře Poleva / Náplň krémová Cremosette Lískový oříšek (kód: 3233) a nechá se zpevnit v lednici nejméně 2 hod. (podle velikosti dortu).
- Šlehačkový dort Bavarese se po vyndání z lednice zdobí na povrchu Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496) .
- A uchovává v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.
Související:
Poleva krémová Loveria Lískový oříšek, 5,5 kg
cena za kg: 352,00 Kč
———
Zrcadlová poleva Bílá čokoláda, 1,5 kg
cena za kg: 242,00 Kč
———
Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty, 2 kg
cena za kg: 299,00 Kč
———
Ochucovací pasta Káva Espresso, 3,5 kg
cena za kg: 486,00 Kč
———
Poleva / Náplň krémová Cremosette Lískový oříšek, 5,5 kg
cena za kg: 233,00 Kč
———