Šlehačkový Kávový dort

Šlehačkový Kávový dort

Krém Káva

1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
  200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
    50 g Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 2365)
    50 g Piškotový plát světlý
  100 g Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496)
    50 g Náplň krémová Cremosette Lískový oříšek (kód: 3233)

Postup

  • Do tekuté vychlazené šlehačky vmícháme při pomalých otáčkách Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163).
  • Poté vše společně vyšleháme při vyšších otáčkách do hladké pevné konzistence.
  • Našlehaný krém se ochutí ochucovací pastou LEAGEL, která se lehce špachtlí vmíchá do ušlehané šlehačky.
  • Krémem se plní forma vyložená piškotem.
  • V polovině krému se protře Náplň krémová Cremosette Lískový oříšek (kód: 3233) a nechá se zpevnit v lednici nejméně 2 hod. (podle velikosti dortu).
  • Šlehačkový dort Bavarese se po vyndání z lednice zdobí na povrchu Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496) .
  • A uchovává v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.