Šlehačkový dort VIVIENNE

Šlehačkový dort VIVIENNE

Recept

Šlehačkový krém Cheesecake:

Podklad:

Poleva:

Zdobení:

  • Několik malin.
  • Kroužky z bílé čokolády.

Postup

  • Připravte si krém Cheesecake v potřebném množství podle formy - vyšlehejte všechny ingredience najednou.
  • V misce promíchejte Mini sušenky Cheesecake - zdobení zmrzliny a zákusků (kód: 3162)Poleva krémová Loveria Bílá čokoláda (kód: 2314) a rozehřátou Poleva křupavá stracciatella - bílá čokoláda (kód: 2396) a vyložte s touto směsí dno formy o průměru 18 cm (výška 4 cm) a nechte zamrazit. Formu doporučujeme vyložit podél vnitřní strany dortovou páskou o stejné výšce jako forma.
  • Natřete na spodní vrstvu Poleva s kousky Malina (kód: 2380) a nechte opět na chvíli zatuhnout.
  • Nalijte krém Cheesecake do formy až cca 3 mm pod okraj formy, zahlaďte povrch cukrářskou stěrkou a dejte celý korpus zamrazit, dokud neztvrdne.
  • Polijte povrch tekutou polevou až po okraj formy a dejte opět zamrazit.
  • Vyndejte z formy a ozdobte povrch pomocí malin a kroužků z bílé čokolády.