Šlehačkový dort VIRGINIA

Šlehačkový dort VIRGINIA

Recept

Šlehačkový krém Pistáciový:

Šlehačkový krém Vanilkový:

Podklad:

  • světlý piškotový plát

Středová vrstva:

Poleva:

Zdobení:

  • Pistáciová drť dekorační
  • Několik pistáciových oříšků.

Postup

  • Připravte si krém Pistáciový a Vanilkový v potřebném množství podle formy - vyšlehejte všechny ingredience najednou.
  • Vykrojte světlý piškotový plát kruhovou formou o průměru 16 cm a následně plát vložte na dno formy o průměru 18 cm (výška 4 cm). Formu doporučujeme vyložit podél vnitřní strany dortovou páskou o stejné výšce jako forma.
  • Nalijte krém Pistáciový do formy, zarovnejte, nechte 10 min zatuhnout v šokeru a na ztuhlý povrch natřete vrstvu Poleva s kousky Variegato Pomeranč s kůrou (kód: 2820).
  • Nechte opět 10 minut zamrznout a poté nalijte vrstvu Vanilkového krému až po okraj formy, zahlaďte povrch cukrářskou stěrkou dejte celý korpus zamrazit, dokud neztvrdne.
  • Připravte pistáciovou polevu ohřátím Poleva / Náplň krémová Cremosette Pistácie (kód: 3234) na 35 °C.
  • Vyjměte dort z formy, umístěte na mřížku a polijte tekutou polevou celý povrch dortu včetně stran. 
  • Vyzdobte si povrch pomocí Pistáciová drť dekorační, několika pistáciových oříšků a dekorací z bílé čokolády.
Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.