Šlehačkový dort Cheese Cake

Šlehačkový dort Cheese Cake

Krém Cheesecake

1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
  200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
    55 g Tvaroh Cheesecake 40 - sušené ochucení (kód: 2523)
    50 g Sušenky rozdrobené
    50 g Máslo změklé
  100 g Farcitura Jahoda (kód: 2494)

Postup

  • Do tekuté vychlazené šlehačky vmícháme při pomalých otáčkách Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296) a Tvaroh Cheesecake 40 - sušené ochucení (kód: 2523).
  • Poté vše společně vyšleháme při vyšších otáčkách do hladké pevné konzistence.
  • Krémem se plní forma vyložená směsí Sušenky rozdrobené a Máslo změklé a nechá se zpevnit v lednici nejméně 2 hod. (podle velikosti dortu).
  • Šlehačkový dort Bavarese se po vyndání z lednice zdobí Farcitura Jahoda (kód: 2494)
  • A uchovává v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.
Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.