Krém Cheesecake
1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
55 g Tvaroh Cheesecake 40 - sušené ochucení (kód: 2523)
50 g Sušenky rozdrobené
50 g Máslo změklé
100 g Farcitura Jahoda (kód: 2494)
Postup
- Do tekuté vychlazené šlehačky vmícháme při pomalých otáčkách Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296) a Tvaroh Cheesecake 40 - sušené ochucení (kód: 2523).
- Poté vše společně vyšleháme při vyšších otáčkách do hladké pevné konzistence.
- Krémem se plní forma vyložená směsí Sušenky rozdrobené a Máslo změklé a nechá se zpevnit v lednici nejméně 2 hod. (podle velikosti dortu).
- Šlehačkový dort Bavarese se po vyndání z lednice zdobí Farcitura Jahoda (kód: 2494).
- A uchovává v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.
Související:
Farcitura Jahoda, 1,5 kg
skladem
Hladká Farcitura bez kousků s výraznou jahodovou chutí. Vhotná pro protírání moučníků.
cena za kg: 251,00 Kč
———
Tvaroh Cheesecake 40 - sušené ochucení, 1 kg
skladem
Sušená směs s chutí čerstvého tvarohu. Určena k ochucení mléčného základu při výrobě zmrzliny, cukrářských krémů a šlehačky.
cena za kg: 500,00 Kč
———
Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty, 2 kg
skladem
Sušený ztužovač šlehačky k výrobě šlehačkových dortů, které lze uchovávat zamražené a drží tvar i při teplotě v cukrářské vitríně (kolem 4°C). Vyšlehat společně 1 litr vychlazené smetany (kolem 33% tuku) + 200g Wonderpanna.
cena za kg: 299,00 Kč
———