Perníkový dort

Perníkový dort

Krém Perník

 1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
   200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
     60 g Ochucovací pasta Perník (kód: 2542)
     50 g Piškotový plát světlý, 2 ks (kód: 2536)
   100 g Farcitura Crem Caramel (kód: 2493)
     50 g Poleva s kousky Variegato Perník Lea (kód: 2619)

Postup

  • Do tekuté vychlazené šlehačky vmícháme při pomalých otáčkách Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296) .
  • Poté vše společně vyšleháme při vyšších otáčkách do hladké pevné konzistence.
  • Našlehaný krém se ochutí ochucovací pastou LEAGEL, která se lehce špachtlí vmíchá do ušlehané šlehačky.
  • Krémem se plní forma vyložená piškotem.
  • V polovině krému se protře Poleva s kousky Variegato Perník Lea (kód: 2619) a nechá se zpevnit v lednici nejméně 2 hod. (podle velikosti dortu).
  • Šlehačkový dort se po vyndání z lednice zdobí na povrchu Farcitura Crem Caramel (kód: 2493).
  • A uchovává v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.
Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.