Šlehačkový dort - Bavarese Cheese Cake

Šlehačkový dort - Bavarese Cheese Cake

Krém Cheesecake

1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
  200 g Ztužovač šlehačky Bavarese 200 - na polo zmražené krémy (kód: 2614)
    55 g Sušené ochucení Cheesecake Tvaroh 40 (kód: 2523)
  200 g kvalitní voda
    50 g Sušenky rozdrobené
    50 g Máslo změklé
  100 g Farcitura Jahoda Lea (kód: 2494)

Postup

  • Do tekuté vychlazené šlehačky vmícháme při pomalých otáčkách Bavarese Neutro - šlehačkové šarloty a Sušené ochucení Cheesecake Tvaroh 40 (kód: 2523).
  • Poté přiléváme vodu, stále při nízkých otáčkách.
  • Ještě chvilku mícháme při nízkých otáčkách. Poté vše společně vyšleháme při vyšších otáčkách do hladké pevné konzistence.
  • Krémem se plní forma vyložená směsí Sušenky rozdrobené a Máslo změklé a nechá se zpevnit v lednici nejméně 2 hod. (podle velikosti dortu).
  • Šlehačkový dort Bavarese se po vyndání z lednice zdobí Farcitura Jahoda Lea (kód: 2494)
  • A uchovává v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.
Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží máte hned druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 3 000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí