250 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
275 g vejce
25 g kvalitní voda
25 g cukr krupice
Popř.přidáme
20 g Kakao tmavé Selecao 22-24% tuku (kód: 2478)
40 g kvalitní voda
500 g vychlazená Smetana 33% tuku
100 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
20 g Yogo 30 - sušené ochucení (kód: 2259)
Obdélníkovou či kulatou formu dortu prokládáme postupně piškotem a krémem a poté necháme zamrazit.
Šlehačkové deserty - šarloty po vyndání z mrazničky zdobíme a uchováváme v chladící vitríně.
20 g Želé poleva čirá Crystal (kód: 1746)
1000 g kvalitní voda
150 g cukr krupice
Povrch zmraženého šlehačkového desertu posypeme výrobkem Stabilizátor ovoce Bindogel (kód: 1762). Zmražené nebo čerstvé ovoce prosypeme cca 10 g výrobku Stabilizátor ovoce Bindogel (kód: 1762) a pokryjeme povrch desertu. Pomalu zaléváme připraveným, teplým Želé Crystal.
———
———
———
———
———