suroviny pro Váš úspěch
Seminář "Výroba italských zákusků" 3.10.2011
Přihlašte se zde:
Zvolte termín a místo
BRNO, Úterý 12. března 2024
PRAHA, Čtvrtek 14. března 2024
Název Vaší provozovny
Vaše město
Vaše jméno
Váš email *
Kontaktní tel. *
Počet účastníků
Co od semináře očekáváte...
Kontrola proti spamu *
(vložte slovo
prego
)
Související
Seminář "Výroba italských zákusků" 28.1.2013
Seminář "Výroba moderních zákusků" 1.4.2014
Ochutnávka zmrzlin a zákusků Salima - Brno 27. 2. - 2. 3. 2018
Seminář "Výroba moderních zákusků" 4.2.2014
Seminář "Výroba italských zákusků" 10.4.2013
Ochutnávka zmrzlin a zákusků - Praha 16. - 19. 2. 2017
Seminář "Zákusky vhodné i pro diabetiky, zákusky bez laktózy a jiné moderní zákusky" 15.10.2013
Seminář "Výborné zákusky vhodné i pro diabetiky" 15.5.2013
Seminář "Výroba čerstvých zákusků Chomutov" 20.5.2015
Seminář "o výrobě moderních zákusků" 14.1.2014
Seminář "Výroba moderních zákusků HK" 17.9.2014
Seminář "Výroba moderních zákusků Jablonec nad Nisou" 18.11.2014
Seminář "Výroba moderních zákusků Brno" 12.5.2014
Seminář "Výroba moderních zákusků Brno" 14.10.2014
Seminář "Výroba čerstvých zákusků Ostrava" 15.1.2015
Seminář "Výroba čerstvých zákusků Tábor" 4.3.2015
Seminář "Výroba čerstvých zákusků HK" 10.11.2015
Seminář "Výroba čerstvých zákusků HK" 30.9.2015
Seminář "Výroba čerstvých zákusků Plzeň" 4.4.2016
Seminář "Výroba čerstvých zákusků Brno" 12.11.2015
Seminář "Výroba čerstvých zákusků Hradec" 16.11.2016
Seminář o zmrzlině, strojích na zmrzlinu a zákuscích 25.4.2013 BRNO
Seminář "o výrobě moderních zákusků" 15.10.2013
Seminář "o výrobě moderních zákusků" 16.9.2013
Seminář "Zákusky nejen pro diabetiky a alergiky na laktózu" 15.5.2013
Seminář "Výroba italských zákusků" 4.10. 2010
Seminář "Výroba italských zákusků" 7.6.2010
Seminář "Výroba italských zákusků" 3. 5. 2010
Seminář "Výroba italských zákusků" 1.11.2010
Seminář "Výroba italských zákusků" 7.3.2011
Seminář "Výroba italských zákusků" 2.5.2011
Seminář "Výroba italských zákusků" 6.6.2011
Seminář "Výroba italských zákusků" 7.11.2011
Seminář "Výroba italských zákusků" 7.2.2011
Seminář "Výroba italských zákusků" 5.9.2011
Seminář "Výroba italských zákusků" 11.6.2012
Seminář "Čerstvá zmrzlina a dezerty ke kávě" 16.10.2012
Seminář "Výroba italských zákusků" 14.5.2012
Seminář "Výroba italských zákusků" 2.4.2012
Seminář "Výroba italských zákusků" 6.2.2012
Seminář "Výroba italských zákusků" 9.7.2012
Seminář "Výroba italských zákusků" 10.9.2012
Doprava zdarma
Objednejte do 10:00 a zboží můžete mít druhý den.
Doprava zdarma pro velkoobchodní objednávky nad 4000 Kč bez DPH.
GELATO.cz
Profesionální suroviny
Jak se vyrábí kvalitní zmrzlina?
Doporučujeme
Novinky
Akce
Přihlásit
Objednávka
O NÁS
Proč využívat naše služby?
Školení, semináře a ochutnávky
KONTAKT
Profesionální suroviny
Suroviny na italskou kopečkovou zmrzlinu
Směsi na točenou zmrzlinu
Krémové čokoládové polevy Loveria
Snadná výroba kvalitních ovocných sorbetů Fruitcub3
Zmrzlina bez lepku
Veganská zmrzlina
Suroviny na dorty a zákusky
Pomůcky a doplňky
Otevřete obchod se zmrzlinou
Jak se vyrábí kvalitní zmrzlina?
Obchodní podmínky
Zásady pro ochranu osobních údajů
KONTAKT
| © 1993 - 2024 P R E G O
| Doporučené prohlížeče: Chrome / Firefox