Seminář o zmrzlině, strojích na zmrzlinu a zákuscích 25.4.2013 BRNO

    Srdečně Vás zveme na předvedení výroby právé italské zmrzliny a rychlých zákusků, kde se dozvíte řadu informací z každodenní praxe a prodeje. Tento seminář je zvláště vhodný pro úplné začátečníky, kteří zmrzlinu a zákusky nikdy nevyráběli. Zmrzlinář a cukrář společnosti PREGO Vám rád prozradí různé fígle týkající se výroby a prodeje zákusků a zmrzliny.

    Tento seminář pořádáme ve spolupráci se společností Cesk, přímo v sídle společnosti CESK. Na semináři vystoupí odborník na zmrzlinové stroje a zodpoví Vám všechny dotazy týkající se zmrzlinové technologie.

 

PROGRAM:

9:00 - 10:30h. PŘEDNÁŠKA O STROJÍCH NA TOČENOU A KOPEČKOVOU ZMRZLINU

11:00 - 14:00h. PŘEDNÁŠKA O VÝROBĚ ZMRZLINY PRO ÚPLNÉ ZAČÁTEČNÍKY

14:30 - 16:30h.  PŘEDNÁŠKA O VÝROBĚ MODERNÍCH ZÁKUSKŮ

 

Při přihlášení na akci nám prosím napište na jakou část programu se hlásíte.

Seminář pořádáme pro Vás a Vaše spolupracovníky ZDARMA.

 

 

Termín akce:

ČTVRTEK 25.4.2013

Místo konání:

Sídlo společnosti Cesk a.s.

Jarní 1058/44i, Brno - Maloměřice

Po Brně jsou navigační cedule na CESK a Frigomat, které vás dovedou přímo do sídla společnosti.


ukázat na mapě  
 

Přihlášení na seminář:

telefon: 724 230 861 
p. Hořejšová

email: objednavky@gelato.cz

Prosíme o potvrzení účasti do 22.4.2013  a zároveň nám prosím napište jaké informace vás z této oblasti nejvíce zajímají.

 

 

Související


Doprava zdarma

Objednejte do 10:00 a zboží můžete mít druhý den.

Doprava zdarma pro velkoobchodní objednávky nad 4000 Kč bez DPH.