Srdečně Vás zveme na seminář o výrobě zákusků a moučníků.
PROGRAM:
Uvidíte výrobu a ochutnáte:
- Zajímavé chuťové variace klasických dortů a moderní zákusky, šlehačkové šarloty apod. Dozvíte se řadu informací z každodenní praxe.
- Suroviny na udržení čerstvosti ovoce - Bindogel, Fruitnova.
- Rychlé minidezerty do pohárků.
- Na semináři uvidíte jak snadno vyrobit zákusky Diabella, vhodné nejen pro diabetiky, ze surovin firmy KESSKO.
- Piškotový korpus "Bisquit" dortový, Dortový základ z třeného těsta "Sandy", Ztužovač pravé šlehačky "Semifreddo" a "Patissana", pravé čokoládové ozdoby, Cheesecake, Cupcake, Shortcake. Hruškový dort, Listopadový dort, Diabella Malinový dort, Diabella Lískooříškový dort ... a další.
- Program přizpůsobíme dle Vašich požadavků a přání...
Seminář pořádáme pro Vás a Vaše spolupracovníky ZDARMA.
DATUM KONÁNÍ:
čtvrtek 15.1. 2015 (10:00 - 15:00 hodin)
MÍSTO KONÁNÍ:
Úvozní 5, Rychvald, penzion SILMA
Přihlašte se zde:
Prosíme o potvrzení účasti (nahlášení počtu účastníků) do 13.1. 2015
telefon: 724 230 861
nebo email: objednavky@gelato.cz
nebo stačí vyplnit přihlašovací on-line formulář: