Seminář "Výborné zákusky vhodné i pro diabetiky" 15.5.2013

Srdečně Vás zveme na náš historicky první seminář o zákuscích a moučních, vhodných pro diabetiky a lidi trpící alergií na laktózu. Na semináři uvidíte, jak se vyrábí zákusky bez laktózy a diabetické zákusků Diabella ze surovin od společnosti Kessko. Dozvíte se řadu informací z každodenní praxe a všechny předvedené zákusky budete moci také ochutnat. Seminář je vhodný i pro úplné začátečníky, kteří se teprve chystají otvírat svou cukrárnu.

Seminář pořádáme pro Vás a Vaše spolupracovníky ZDARMA.


KDY:

středa 15.5. 2013
10:00 - 15:00 hodin

KDE :

PREGO Hradec Králové
Luční 460
Hradec Králové
ukázat na mapě  

Přihláška k účasti:

telefon: 724 230 861 
p. Hořejšová
email: objednavky@gelato.cz

Prosíme o potvrzení účasti do 10.5. 2013  a zároveň nám prosím napište jaké informace Vás z této oblasti nejvíce zajímají.

Čerstvé potěšení NEJEN PRO DIABETIKY

Výhody, které vám nabízí Kessko diabella:

  • Více než 20 let praxe s Dia výrobky.
  • Produkty jsou adresované vzrůstající skupině diabetiků.
  • Výrobky jsou jednoduché na přípravu s přesnými pracovními pokyny, jsou testovány a vyzkoušeny odborníky německé  společnosti Kessko.
  • Diabella nabízí osvědčený koncept na levnou výrobu kvalitních čerstvých diabetických zákusky.
  • Výrobky splňují oficiální diabetické předpisy.
  • Dia zákusky se chutí nijak neliší od běžných zákusků.
  • Uvádíme analýzu základních surovin Diabella pro váš diabetický jídelníček.
  • Všechny Diabella suroviny jsou testovány a mají vynikající kvalitu.
  • Diabella má k dispozici atraktivní receptury.

CO JE TO LAKTÓZA

  • Laktóza = mléčný cukr.
  • Mléčný cukr je součástí téměř všech mléčných výrobků, jako je např. mléko, sýr, šlehačka, jogurt, tvaroh, mléčná Čokoláda, mléčná zmrzlina atd.
  • Pro trávení laktózy  je nezbytný enzym Laktáza.

Co znamená intolerance na laktózu?

  • Při nesnášenlivostí na laktózu chybí enzym laktáza bud‘ kompletně, nebo je k dispozici ve velmi malém množství.
  • Laktóza = mléčný cukr se tedy dostává do tlustého střeva v nezměněné podobě.
  • Výsledkem je: průjem, žaludeční křeče, nadýmání, zvracení, bolesti hlavy…
  • Více než 4 biliony lidí na celém světě trpí projevy intolerance laktózy, tedy skoro 20% populace, při čemž mnoho případů zůstává neodhaleno.

 


Související


Doprava zdarma

Objednejte do 10:00 a zboží můžete mít druhý den.

Doprava zdarma pro velkoobchodní objednávky nad 4000 Kč bez DPH.