Srdečně Vás zveme na náš historicky první seminář o zákuscích a moučních, vhodných pro diabetiky a lidi trpící alergií na laktózu. Na semináři uvidíte, jak se vyrábí zákusky bez laktózy a diabetické zákusků Diabella ze surovin od společnosti Kessko. Dozvíte se řadu informací z každodenní praxe a všechny předvedené zákusky budete moci také ochutnat. Seminář je vhodný i pro úplné začátečníky, kteří se teprve chystají otvírat svou cukrárnu.
Seminář pořádáme pro Vás a Vaše spolupracovníky ZDARMA.
KDY:
středa 15.5. 2013
10:00 - 15:00 hodin
KDE :
PREGO Hradec Králové
Luční 460
Hradec Králové
ukázat na mapě
Přihláška k účasti:
telefon: 724 230 861
p. Hořejšová
email: objednavky@gelato.cz
Prosíme o potvrzení účasti do 10.5. 2013 a zároveň nám prosím napište jaké informace Vás z této oblasti nejvíce zajímají.
Čerstvé potěšení NEJEN PRO DIABETIKY
Výhody, které vám nabízí Kessko diabella:
- Více než 20 let praxe s Dia výrobky.
- Produkty jsou adresované vzrůstající skupině diabetiků.
- Výrobky jsou jednoduché na přípravu s přesnými pracovními pokyny, jsou testovány a vyzkoušeny odborníky německé společnosti Kessko.
- Diabella nabízí osvědčený koncept na levnou výrobu kvalitních čerstvých diabetických zákusky.
- Výrobky splňují oficiální diabetické předpisy.
- Dia zákusky se chutí nijak neliší od běžných zákusků.
- Uvádíme analýzu základních surovin Diabella pro váš diabetický jídelníček.
- Všechny Diabella suroviny jsou testovány a mají vynikající kvalitu.
- Diabella má k dispozici atraktivní receptury.
CO JE TO LAKTÓZA
- Laktóza = mléčný cukr.
- Mléčný cukr je součástí téměř všech mléčných výrobků, jako je např. mléko, sýr, šlehačka, jogurt, tvaroh, mléčná Čokoláda, mléčná zmrzlina atd.
- Pro trávení laktózy je nezbytný enzym Laktáza.
Co znamená intolerance na laktózu?
- Při nesnášenlivostí na laktózu chybí enzym laktáza bud‘ kompletně, nebo je k dispozici ve velmi malém množství.
- Laktóza = mléčný cukr se tedy dostává do tlustého střeva v nezměněné podobě.
- Výsledkem je: průjem, žaludeční křeče, nadýmání, zvracení, bolesti hlavy…
- Více než 4 biliony lidí na celém světě trpí projevy intolerance laktózy, tedy skoro 20% populace, při čemž mnoho případů zůstává neodhaleno.