Semifreddo Zimní tajemství

Semifreddo Zimní tajemství

Suroviny

1000 g Smetana 33% tuku
  200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna 200 - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
  130 g kvalitní voda
    60 g Ochucovací pasta Vaječný likér Linea (kód: 2549)
    50 g Piškotový plát ze směsi Biscuit čokoládový
  100 g Zrcadlová poleva Čokoládová Lea (kód: 2495)
    50 g Zrcadlová poleva Bílá čokoláda Lea (kód: 2496)
Croccantové ozdoby apod.

Srdce dortu

Zmrzlina vyrobená z Zmrzlinová směs Hořká Čokoláda SuperBlack (kód: 2248)
50 g Ochucovací pasta Croccantino v rumu Lea (kód: 2482)

Zvlhčující poleva na piškot

  • Svaříme 120 g cukr krupice ve 100 g kvalitní voda a následně ochutíme 44 g Rumu.

Postup

 

Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží máte hned druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 3 000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí