Suroviny
1000 g Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
80 g Ochucovací pasta Oříšková čokoláda Gianduja (kód: 2556)
100 g Piškotový plát ze směsi Biscuit čokoládový
50 g Farcitura Meruňka (kód: 2416)
100 g Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495)
Zvlhčující poleva na piškot
- Svaříme 120 g cukr krupice ve 100 g kvalitní voda a následně ochutíme 44 g Ochucovací pasta Meruňka (kód: 2417).
Postup
- Vyšleháme šlehačku se Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296).
- Do šlehačky vmícháme špachtlí Ochucovací pasta Oříšková čokoláda Gianduja (kód: 2556).
- Dno formy vyložíme piškotem, který zvlhčíme Bagna meruňka.
- Naplníme do poloviny formu šlehačkou Gianduja Lea.
- Vložíme další piškot, zvlhčený Bagna meruňka.
- Piškot potřeme Farcitura Meruňka (kód: 2416).
- Přidáme druhou polovinu šlehačky Gianduja Lea.
- Uzavřeme tenkým piškotem, který zvlhčíme Bagna meruňka.
- Zmrazíme na - 20 ºC.
- Poté přelijeme Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495) naředěnou 10 % vody a přihřátou na 40/45 ºC.
- Uchováváme při teplotě + 4 ºC.
Související:
Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty, 2 kg
cena za kg: 299,00 Kč
———
Ochucovací pasta Oříšková hořká čokoláda Gianduja, 1,2 kg
cena za kg: 537,00 Kč
———
Farcitura Meruňka, 1,5 kg
cena za kg: 242,00 Kč
———
Zrcadlová poleva Čokoládová, 1,5 kg
cena za kg: 242,00 Kč
———
Ochucovací pasta Oříšková čokoláda Gianduja, 3,5 kg
cena za kg: 452,00 Kč
———