Suroviny
1000 g Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
30 g Jogurt Yogo 30 - sušené ochucení (kód: 2259)
400 g Jogurt čerstvý bílý
300 g Piškotový plát ze směsi Biscuit
100 g Poleva s kousky Variegato Marakuja (kód: 2436)
5 g Cukrářský lesk Gelatina Neutra (kód: 2277)
Poleva na zvlhčení piškotu
- Svaříme 120 g cukr krupice ve 100 g kvalitní voda a následně ochutíme 44 g Likéru maraschino.
Postup
- Vyšleháme šlehačku se Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296).
- Do šlehačky vmícháme špachtlí směs čerstvého jogurtu s Jogurt Yogo 30 - sušené ochucení (kód: 2259).
- Dno formy vyložíme piškotem zvlhčeným Bagna maraschino a naplníme formu do poloviny jogurtovou šlehačkou, ozdobíme Poleva s kousky Variegato Marakuja (kód: 2436) a přidáme druhou část jogurtové šlehačky.
- Zmrazíme na - 20 ºC.
- Poté povrch ozdobíme vrstvou Poleva s kousky Variegato Marakuja (kód: 2436) a ovocem potřeným Cukrářský lesk Gelatina Neutra (kód: 2277).
- Uchováváme při teplotě + 4 ºC.
Související:
Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty, 2 kg
cena za kg: 299,00 Kč
———
Jogurt Yogo 30 - sušené ochucení, 2 kg
cena za kg: 511,00 Kč
———
Poleva s kousky Variegato Marakuja, 2 kg
cena za kg: 360,00 Kč
———
Cukrářský lesk Gelatina Neutra, 1,5 kg
cena za kg: 237,00 Kč
———