Semifreddo - pistáciové

Semifreddo - pistáciové

Piškotový plát

250 g Směs na pečení piškotu Biscuit (kód: 2101)
275 g vejce
  25 g kvalitní voda
  25 g cukr krupice

  • Vše rychle šleháme 8 – 10 minut.
  • Poté ihned natřeme na plech a pečeme při 250 ºC 6 minut.
  • Z tohoto množství vyrobíme 1 plát  - 60 x 80 cm.

Pistáciový krém

    50 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna 200 - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
    32 g kvalitní voda
  250 g Smetana 33% tuku
    25 g Ochucovací pasta Pistácie Extra Lea (kód: 2393)

Receptura šlehačka na ozdobu

    4 g Ztužovač šlehačky Stabella (kód: 1775)
250 g Smetana 33% tuku

Postup

Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží máte hned druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 3 000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí