Semifreddo - pistáciové

Semifreddo - pistáciové

Piškotový plát

250 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
275 g vejce
  25 g kvalitní voda
  25 g cukr krupice

  • Vše rychle šleháme 8 – 10 minut.
  • Poté ihned natřeme na plech a pečeme při 250 ºC 6 minut.
  • Z tohoto množství vyrobíme 1 plát  - 60 x 80 cm.

Pistáciový krém

    50 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
  250 g Smetana 33% tuku
    25 g Ochucovací pasta Pistácie Extra (kód: 2393)

Receptura šlehačka na ozdobu

    4 g Ztužovač šlehačky Stabella (kód: 1775)
250 g Smetana 33% tuku

Postup

Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.