Semifreddo - pistáciové

Semifreddo - pistáciové

Piškotový plát

250 g Směs na pečení piškotu Biscuit (kód: 2101)
275 g vejce
  25 g kvalitní voda
  25 g cukr krupice

  • Vše rychle šleháme 8 – 10 minut.
  • Poté ihned natřeme na plech a pečeme při 250 ºC 6 minut.
  • Z tohoto množství vyrobíme 1 plát  - 60 x 80 cm.

Pistáciový krém

    50 g Ztužovač šlehačky Semifreddo Neutro (kód: 2296)
    32 g kvalitní voda
  250 g Smetana 33% tuku
    25 g Ochucovací pasta Pistácie Extra Lea (kód: 2393)

Receptura šlehačka na ozdobu

    4 g Ztužovač šlehačky Stabella (kód: 1775)
250 g Smetana 33% tuku

Postup

  • Do šlehačky vmícháme Ztužovač šlehačky Semifreddo Neutro (kód: 2296), vodu a ochucovací pastu. Vše společně vyšleháme.
  • Formu na semifreddo prokládáme postupně piškotem a krémem a necháme mrazit 1 - 5 hod. (podle velikosti formy).
  • Všechny nádoby a formy se před šleháním důkladně vychladí.
  • Šlehačkové dezerty - šarloty, se po vyndání z mrazničky zdobí a uchovávají v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.
  • Dozdobíme šlehačkou se Ztužovač šlehačky Stabella (kód: 1775), drcenými pistáciemi, lístkem máty a čokoládovými ornamenty vyrobenými z Čokoláda hořká 58% blok (kód: 2099) nebo Křupavé kuličky v hořké čokoládě Bonn (kód: 1736).
Zmrzlinový den

Kontextové menu [Nahoru]

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží máte hned druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 3 000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí