Sanitační režim

Pro každé výrobní zařízení a každý výrobní prostor je třeba zpracovat sanitační režim. Sanitační režim vychází z návodů dodavatele strojů a ze zásad dodržování hygienického chování při výrobě potravin a měl by obsahovat:

Sanitační režim
  • Popis postupu prováděných činností v rámci sanitace (čištění a dezinfekce) v jednotlivých částech provozovny, jejich metod a způsobu využití správné sanitační techniky.
  • Seznam používaných sanitačních prostředků a přípravků, včetně dokumentace k jejich využití v potravinářských provozech.
  • Popis způsobu uskladnění čistících a sanitačních prostředků.
  • Popis dezinfekčních a deratizačních postupů, seznam osob oprávněných k jejich provádění.
  • Seznam osob odpovědných za jednotlivé činnosti prováděné v rámci sanitace (čištění, dezinfekce, dezinsekci a deratizaci).
  • Způsob a četnost ověřování účinnosti čistících, dezinfekčních, dezinsekčních a deratizačních postupů.
    Zmrzlinový den


    Doprava za každého počasí

    Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

    Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

       Podívejte se jaké bude počasí



    ...

    Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.