Sacher dort

Sacher dort

Čokoládový korpus  (na 1 dortový korpusy Ø 26 cm)

  600 g   Směs na korpus Sacher (kód: 2342)
  350 g   vejce
    50 g   kvalitní voda

  • Směs na Sacher šleháme s vejci a vodou při vyšších otáčkách po dobu 5 – 6 min. 
  • Pečeme při 180 - 190 ºC, cca 40 - 50 min. s větráním. 
  • Po vychladnutí rozkrojíme  korpus na 3 pláty a první dva potřeme 200 g Farcitura Meruňka (kód: 2416).
  • Povrch korpusu potřeme a uhladíme čokoládovým krémem a necháme zchladit v lednici.
  • Poté zalijeme čokoládovou polevou celý dort včetně stran a necháme zchladit.
  • Před podáváním zdobíme jednotlivé porce našlehanou šlehačkou, zpevněnou ztužovačem Ztužovač šlehačky Stabella (kód: 1775).

Krém čokoládový

  30 g   Buttermix pro máslový krém (kód: 2117)
100 g   kvalitní voda
  80 g   povolené Máslo 82%
  20 g   Ochucovací pasta Čokoláda Noir Linea (kód: 2190)

  • Buttermix pro máslový krém smícháme s vodou pokojové teploty a šleháme ve šlehači 3-4 minuty do hladké, krémové konzistence.
  • Přidáme povolené máslo a dále šleháme ve šlehači asi 3 minuty.
  • Nakonec vmícháme Ochucovací pasta Čokoláda Noir Linea (kód: 2190).

Poleva čokoládová

   200 g   Čokoláda hořká 58% blok (kód: 2099)
     30 g   Dextróza (kód: 2126)
   170 g   tekutá Smetana 33% tuku

  • Lehce přihřejeme za stálého míchání. Poté necháme zchladit  na 40 ºC a nalijeme na povrch dortu.  

Šlehačka na zdobení

       8 g   Ztužovač šlehačky Stabella (kód: 1775)
   500 g   vychlazená Smetana 33% tuku

Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.