Irish coffee roláda

Irish coffee roláda

 

Piškotový plát na roládu ( na 3 pláty 60x40 cm ):

 500 g     Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)

 550 g     vejce

   50 g     kvalitní voda

   50 g     cukr krupice

Vše rychle šleháme 8 – 10 minut.

   75 g      olej

Lehce vmícháme do našlehané směsi. 

Pečeme při 240ºC, 5 minut.

Irish coffee krém

100 g  Ztužovač šlehačky Irská káva - na šlehačkové dorty (kód: 2096)

125 g  kvalitní voda min. 20ºC

500 g  našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku

  • Readymix smícháme do hladka s vodou 20ºC a lehce vmícháme do našlehané šlehačky

Postup:

  • Piškotový plát na roládu potřeme Irish coffe krémem, zarolujeme a necháme vychladit. 

  • Poté povrch přelijeme polevou z výrobku Čokoláda mléčná - chipsy (kód: 2110)kterou smícháme s kousky lískových oříšků nebo mandlí.

  • Část oříšků nebo mandlí opražíme, rozdrtíme a nasypeme v tenké vrstvě na polevu.

Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.