K přípravě polev použijeme kvalitní čokoládu
-
Čokoláda hořká 58% blok (kód: 2099)
Vhodné i pro diabetiky
-
Diabetická Čokoláda bílá blok (kód: 1721)
-
Diabetická Čokoláda hořká blok (kód: 2035)
Receptura
200 g Čokoláda hořká 58% blok (kód: 2099) - nebo čokoláda Diabella
200 g Smetana 33% tuku
Postup
- Čokoládu rozpustíme se šlehačkou v hrnci na plotýnce (či na vodní lázni) za stálého míchání.
- Rozpuštěnou polevu necháme vychladnout na 40 ºC.
- Dort čokoládovou polevou rovnoměrně polijeme.
- Dort necháme zatuhnout v ledničce.
Související:
Diabetická Čokoláda bílá blok, 2 kg, AKCE
skladem
Pro výrobu pravé čokoládové polevy - bez cukru. Používá se na dozdobení zmrzliny a dezertů. Obsahuje: 31 % kakaa, 37,6 % tuk, 42% náhradní sladidlo maltitol.
-37% 330,00 Kč
akční cena za kg: 208,00 Kč
———
Čokoláda hořká 58% blok, 2,5 kg
na objednávku
Obsahuje 58% kakaa a cca 37% tuku, hořká čokoláda, barva tmavá.
cena za kg: 208,00 Kč
———
Diabetická Čokoláda hořká blok, 2,5 kg, AKCE
skladem
Pro výrobu pravé čokoládové polevy - bez cukru - a na čokoládové ozdoby na zdobení zmrzliny a dezertů. Obsahuje min. 58% kakaa a cca 40% tuku.
-36% 327,00 Kč
akční cena za kg: 208,00 Kč
———