Polokoule Samba

Polokoule Samba

Suroviny

1000 g Smetana 33% tuku
  200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
    40 g Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384)
    50 g Piškotový plát ze směsi Biscuit čokoládový
  100 g Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495)
Čokoládové ozdoby z Čokoláda hořká 58% blok (kód: 2099)
      5 g Cukrářský lesk Gelatina Neutra (kód: 2277)

Kávové srdce

500 g Smetana 33% tuku
100 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
  20 g Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 2365)

Bagna caffé

Postup