Polevy lesklé zrcadlové

Lesklé zrcadlové polevy s autentickou chutí, které vás potěší snadným použitím při výrobě zákusků. Uchovají si svůj lesk i při nízké teplotě v lednici. Pro efektní povrchovou úpravu zákusků.

Polevy lesklé zrcadlové

Atraktivní zrcadlové polevy - výhradně s přírodními barvivy. 
Na polévání povrchu šlehačkových dortů a zákusků.

Postup

  • Odebereme si polevu do plastové mísy a ohřejeme v mikrovlnné troubě. Všechny druhy polev je třeba ohřívat na 35 °C (pouze k Čokoládové polevě přidáme až 10% vody).
  • Rozehřátou polevu lehce promícháme cukrářskou špachtlí.
  • Zmrazený dezert vyjmeme z formy a položíme jej na cukrářský rošt.
  • Začneme na dezert rozlévat polevu směrem od středu k okrajům. Pokryjeme zatím pouze 2/3 plochy a okrajů dezertu.
  • Špachtlí setřeme přebytečnou polevu směrem k nepolité 1/3 dezertu. Tím získáme hladké pokrytí celého moučníku.
  • Pomocí špachtle přeneseme dezert na servírovací podložku.
  • Pro optimální ztuhnutí polevy uložíme dezert do mrazáku (-18 °C) nebo použijeme šokové mrazení.
  • Po vyjmutí z mrazáku zdobíme libovolnou dekorací.

Doporučení pro práci s polevami

  • Používáme větší množství polevy. Přebytečnou polevu, která steče na podložku, můžeme uskladnit a znovu rozehřát při příštím použití.
  • Polevu ohříváme výhradně na doporučenou teplotu.
  • S rozehřátou polevou pracujeme rychle než začne chladnout.
  • Polevy lze vzájemně mísit a vytvářet melírované dezerty.