Poleva s kousky Pomeranč s kůrou - 2 kg

Poleva s kousky Pomeranč s kůrou - 2 kg

Poleva s kousky Pomeranč s kůrou - 2 kg
kg bez DPH: 370,00 Kč
kg s DPH: 414,40 Kč
prodejní ks s DPH: 827,68 Kč
prodejní ks bez DPH: 739,00 Kč
na objednávku


Parametry

Popis

Pomerančová poleva s jemnými proužky pomerančové kůry. Na zdobení povrchu zákusků a zmrzliny.

Poleva s kousky vyrobená z přírodních surovin pro lákavé a chutné protírání zmrzliny ve vaničkách a zdobení zmrzlinových pohárů a moučníků.

Objevte celou rodinu kvalitních polev s kousky do zmrzliny, pohárů a dezertů.

Šlehačkový dort Virginia

Recept

Šlehačkový krém Pistáciový:

Šlehačkový krém Vanilkový:

Podklad:

  • světlý piškotový plát

Středová vrstva:

Poleva:

Zdobení:

  • Pistáciová drť dekorační
  • Několik pistáciových oříšků.

Postup

  • Připravte si krém Pistáciový a Vanilkový v potřebném množství podle formy - vyšlehejte všechny ingredience najednou.
  • Vykrojte světlý piškotový plát kruhovou formou o průměru 16 cm a následně plát vložte na dno formy o průměru 18 cm (výška 4 cm). Formu doporučujeme vyložit podél vnitřní strany dortovou páskou o stejné výšce jako forma.
  • Nalijte krém Pistáciový do formy, zarovnejte, nechte 10 min zatuhnout v šokeru a na ztuhlý povrch natřete vrstvu Poleva s kousky Pomeranč s kůrou (kód: 2820).
  • Nechte opět 10 minut zamrznout a poté nalijte vrstvu Vanilkového krému až po okraj formy, zahlaďte povrch cukrářskou stěrkou dejte celý korpus zamrazit, dokud neztvrdne.
  • Připravte pistáciovou polevu ohřátím Náplň krémová Cremosette Pistácie (kód: 3234) na 35 °C.
  • Vyjměte dort z formy, umístěte na mřížku a polijte tekutou polevou celý povrch dortu včetně stran. 
  • Vyzdobte si povrch pomocí Pistáciová drť dekorační, několika pistáciových oříšků a dekorací z bílé čokolády.

Zmrzlina Lékořice s pomerančem

Šlehačkový dort Virginia

Recept na 1 dort

Šlehačkový krém Bavarese:

Šlehačkový krém Pistáciový:

Šlehačkový krém Vanilkový:

Podklad:

  • světlý piškotový plát.

Jádro schované v krému:

Poleva:

Zdobení:

  • Pistáciová drť dekorační
  • Několik pistáciových oříšků.
  • Dekorace z bílé čokolády.

Postup

  • Připravíme si krém Bavarese v potřebném množství podle formy - vyšleháme všechny ingredience najednou.
  • Připravíme krém Pistáciový a Vanilkový jemným vmícháním ochucovacích past do krému Bavarese.
  • Vykrojíme světlý piškotový plát kruhovou formou o průměru 16 cm a následně plát vložíme na dno formy o průměru 18 cm (výška 4 cm). Formu doporučujeme vyložit podél vnitřní strany dortovou páskou.
  • Nalijeme krém Pistáciový do formy, zarovnáme, necháme 10 min zatuhnout v šokeru a na ztuhlý povrch natřeme polevu z Poleva s kousky Pomeranč s kůrou (kód: 2820) a Poleva krémová Loveria Bílá čokoláda (kód: 2314) (pro větší pevnost můžeme přimíchat 30% Poleva křupavá stracciatella - bílá čokoláda (kód: 2396)).
  • Necháme opět 10 minut zamrznout a poté nalijeme vrstvu Vanilkového krému až po okraj formy, zahladíme povrch cukrářskou stěrkou a dáme celý korpus zamrazit, dokud neztvrdne.
  • Připravíme pistáciovou polevu ohřátím a smícháním Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312) a Poleva křupavá stracciatella - pistácie (kód: 2401) na 35 °C.
  • Vyjmeme dort z formy, umístíme na mřížku a polijeme tekutou polevou celý povrch dortu včetně stran. 
  • Ozdobíme povrch pomocí Pistáciová drť dekorační, několika pistáciových oříšků a dekorací z bílé čokolády.

Zmrzlina Crema Veneziana (báze Royal)

Recept na vaničku 4 kg:

3480 g Tekutá smetanová báze Royal

280 g Smetana 33% tuku

240 g Ochucovací pasta Muffin (kód: 2356)

200 g Poleva s kousky Pomeranč s kůrou (kód: 2820)

200 g Poleva křupavá Čokoládová (Stracciatella) Grand (kód: 2958)

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Cremino Jaffy

Inspirováno slavnou britskou pochoutkou, Jaffy Cremino se skládá z delikátního sušenky a vanilkového želatiny, vrstev piškotového dortu, vonné pomerančové omáčky a nového lahodného krému Poleva krémová Loveria Křupavá Hořká čokoláda (kód: 3224). Gelato na zakousnutí!

Postup

Země původu: Itálie
Balení výrobku: 2 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2820

Složení

Složení výrobku: glukózový sirup, pomerančový džus 32%, cukr, tenké kandované proužky z pomerančové kůry 12% ( pomeranćová kůra, glukózo/fruktózový sirup, cukr, koncentrovaná citronová šťáva),extrakt zasvětlice barvířské, pomerančový esenciální olej, kyselina:kyselina citronová, barva:karmína .
Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 283 kcal
  • Sacharidy: 66.9 g
  • - z toho cukry: 57.2 g
  • Bílkoviny: 0.3 g
  • Sůl: 0.04 g
  • Sušina: 67.24 g