Pomerančová poleva s jemnými proužky pomerančové kůry. Na zdobení povrchu zákusků a zmrzliny.
Poleva s kousky vyrobená z přírodních surovin pro lákavé a chutné protírání zmrzliny ve vaničkách a zdobení zmrzlinových pohárů a moučníků.
Objevte celou rodinu kvalitních polev s kousky do zmrzliny, pohárů a dezertů.
Šlehačkový krém Pistáciový:
Šlehačkový krém Vanilkový:
Podklad:
Středová vrstva:
Poleva:
Zdobení:
Šlehačkový krém Bavarese:
Šlehačkový krém Pistáciový:
Šlehačkový krém Vanilkový:
Podklad:
Jádro schované v krému:
Poleva:
Zdobení:
3480 g Tekutá smetanová báze Royal
280 g Smetana 33% tuku
240 g Ochucovací pasta Muffin (kód: 2356)
200 g Poleva s kousky Pomeranč s kůrou (kód: 2820)
200 g Poleva křupavá Čokoládová (Stracciatella) Grand (kód: 2958)
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
Inspirováno slavnou britskou pochoutkou, Jaffy Cremino se skládá z delikátního sušenky a vanilkového želatiny, vrstev piškotového dortu, vonné pomerančové omáčky a nového lahodného krému Poleva krémová Loveria Křupavá Hořká čokoláda (kód: 3224). Gelato na zakousnutí!