Poleva skousky. Lískooříšková tmavá čokoláda s kousky sušenek. Doporučujeme v kombinaci British Muffin viz recepty níže.
Poleva s kousky vyrobená z přírodních surovin pro lákavé a chutné protírání zmrzliny ve vaničkách a zdobení zmrzlinových pohárů a moučníků.
Objevte celou rodinu kvalitních polev s kousky do zmrzliny, pohárů a dezertů.
na 1 kg | produkty | na 4 kg |
1000 g | Tekutá smetanová báze Royal | 4.000 |
60 g | Ochucovací pasta Muffin (kód: 2356) | 240 |
60 g | Mléko plnotučné (3,5% tuku) | 240 |
50 g | Poleva s kousky Muffin (kód: 2373) | dle chuti |
3480 g Tekutá smetanová báze Royal
400 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
200 g Ochucovací pasta Muffin (kód: 2356)
200 g Poleva s kousky Muffin (kód: 2373)
200 g Poleva s kousky Borůvka (kód: 2819)
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.