Popis
Malinové variegato s přírodní chutí a s kousky. Obsahuje 33% malin.
Poleva s kousky vyrobená z přírodních surovin pro lákavé a chutné protírání zmrzliny ve vaničkách a zdobení zmrzlinových pohárů a moučníků.
Objevte celou rodinu kvalitních polev s kousky do zmrzliny, pohárů a dezertů.
Šlehačkový dort VIVIENNE
Recept
Šlehačkový krém Cheesecake:
Podklad:
Poleva:
Zdobení:
Několik malin.
Kroužky z bílé čokolády.
Postup
Připravte si krém Cheesecake v potřebném množství podle formy - vyšlehejte všechny ingredience najednou.
V misce promíchejte Mini sušenky Cheesecake - zdobení zmrzliny a zákusků (kód: 3162) s Poleva krémová Loveria Bílá čokoláda (kód: 2314) a rozehřátou Poleva křupavá stracciatella - bílá čokoláda (kód: 2396) a vyložte s touto směsí dno formy o průměru 18 cm (výška 4 cm) a nechte zamrazit. Formu doporučujeme vyložit podél vnitřní strany dortovou páskou o stejné výšce jako forma.
Natřete na spodní vrstvu Poleva s kousky Malina (kód: 2380) a nechte opět na chvíli zatuhnout.
Nalijte krém Cheesecake do formy až cca 3 mm pod okraj formy, zahlaďte povrch cukrářskou stěrkou a dejte celý korpus zamrazit, dokud neztvrdne.
Polijte povrch tekutou polevou až po okraj formy a dejte opět zamrazit.
Vyndejte z formy a ozdobte povrch pomocí malin a kroužků z bílé čokolády.
Šlehačkový dort Vivienne
Recept na 1 dort
Šlehačkový krém Jogurtový:
Podklad:
Jádro schované v krému:
Poleva:
Zdobení:
Čokoládové dekorace
Celé maliny
Postup
Nejprve smícháme čerstvý jogurt s Yogo 30 - sušené ochucení (kód: 2259) .
Připravíme si šlehačkový krém Jogurtový v potřebném množství podle formy - vyšleháme všechny ingredience najednou.
Vykrojíme piškotový plát, vložíme na dno formy a zvlhčíme vanilkovým sirupem.
Nalijeme jogurtový krém do formy do jedné poloviny výšky formy.
Dáme celé zmrazit, dokud tento korpus neztvrdne.
Po ztvrdnutí natřeme vrstvou Poleva hladká Farcitura Malina (kód: 3274) a završíme jogurtovým krémem těsně pod okraj formy.
Připravíme malinovou polevu s kousky přimícháním trochu (10-20%) Cukrářský lesk Gelatina Neutra (kód: 2277) do Poleva s kousky Malina (kód: 2380) a ohřejeme na 30 °C.
Polijeme povrch dortu až po okraj formy a vložíme zpět do mrazícího zařízení na 10 minut.
Ozdobíme povrch dortu čokoládovou dekorací a celými malinami.
Zmrzlina Smetanová Rozkoš
VIDEO
Země původu: Itálie
Balení výrobku: 2 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2380