Poleva s kousky Jablko se skořicí - 2 kg

Poleva s kousky Jablko se skořicí - 2 kg

Poleva s kousky Jablko se skořicí - 2 kg
kg bez DPH: 357,00 Kč
kg s DPH: 399,84 Kč
prodejní ks s DPH: 799,68 Kč
prodejní ks bez DPH: 714,00 Kč
na objednávku


Parametry

Popis

Jablečné variegato s přírodní chutí skořice a s kousky zelených jablek.

Zmrzlina Štrůdl (báze Royal)

 

 

Recept na vaničku 4 kg:

3360 g Tekutá smetanová báze Royal

400 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

240 g Ochucovací pasta Sušenka Biscotto (kód: 2360)

8 g Skořice mletá 

200 g Poleva s kousky Jablko se skořicí (kód: 3083)

100 g Poleva s kousky Zlaté rozinky (kód: 3084)

drcené mandle (dle chuti)

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Šlehačkový dort BHARTI

Recept na 1 dort

Šlehačkový krém Bavarese:

Šlehačkový krém Skořicový:

Podklad:

Poleva:

Zdobení:

Postup

  • Připravte si Skořicový krém v potřebném množství podle formy.
  • Vykrojte světlý piškotový plát kruhovou formou o průměru 16 cm a následně plát vložte na dno formy o průměru 18 cm (výška 4 cm). Formu doporučujeme vyložit podél vnitřní strany dortovou páskou o stejné výšce jako forma.
  • Nalijte skořicový krém do poloviny výšky formy, zarovnejte, nechte 10 min zatuhnout v šokeru a na ztuhlý povrch doprostřed natřete vrstvu Poleva s kousky Jablko se skořicí (kód: 3083).
  • Nechte opět 10 minut zamrznout a poté nalijte zbytek krému až po okraj formy, zahlaďte povrch cukrářskou stěrkou dejte celý korpus zamrazit, dokud neztvrdne.
  • Připravte polevu ohřátím a smícháním Poleva krémová Loveria Bílá čokoláda (kód: 2314) a Poleva křupavá stracciatella - bílá čokoláda (kód: 2396) na 35 °C.
  • Vyjměte dort z formy, umístěte na mřížku a polijte tekutou polevou celý povrch dortu včetně stran. 
  • Vyzdobte si povrch pomocí Poleva s kousky Jablko se skořicí (kód: 3083), mleté skořice a dekorací z bílé čokolády.

Zmrzlina Apple Crumble

Postup výroby:

Země původu: Itálie
Balení výrobku: 2 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 3083

Složení

Složení výrobku: cukr, jablka 33%, glukózový sirup, kyselina:kyselina citronová, stabilizátor:pektin, extrakt ze skořice, aroma, barvivo:betakaroten, antioxydant: kyselina askorbová.
Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 265 kcal
  • Sacharidy: 65.7 g
  • - z toho cukry: 63.4 g
  • Bílkoviny: 0.1 g
  • Sušina: 65.8 g

Recepty k produktu: