Variegato na protírání a zdobení zmrzliny s dření a kousky granátového jablka. Obahuje 33% granátových jablek.
Poleva s kousky vyrobená z přírodních surovin pro lákavé a chutné protírání zmrzliny ve vaničkách a zdobení zmrzlinových pohárů a moučníků.
Objevte celou rodinu kvalitních polev s kousky do zmrzliny, pohárů a dezertů.
725 g | Mléko plnotučné (3,5% tuku) | |
200 g | cukr krupice | |
200 g | Jogurt čerstvý bílý | |
30 g | Jogurt Yogo 30 - sušené ochucení (kód: 2259) | |
35 g | Frutta 50 - zmrzlinový základ ovocný (kód: 2690) | |
40 g | Dextróza (kód: 2126) | |
50 g | Poleva s kousky Granátové jablko (kód: 2468) |
2385 g | Tekutá smetanová báze Royal |
240 g | Ochucovací pasta Bílá čokoláda (kód: 2438) |
200 g | Poleva s kousky Granátové jablko (kód: 2468) |
400 g | Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312) |
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu Ochucovací pasta Bílá čokoláda (kód: 2438) (ve videu je použita pasta Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384)).
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Hotovou zmrzlinu natřeme do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch. Při vypouštění zmrzlinu protíráme polevou Poleva s kousky Granátové jablko (kód: 2468).