Popis
Sladkost bílé čokolády spojuje kyselé tóny malin v nové polevě ČokoMalina, jemná a ovocná zároveň, příjemná na patře v zajímavé hře chutí a vůní.
Zmrzlina Pistácie s Malinami v bílé čokoládě
VIDEO
Šlehačkový dort Vivienne
Recept na 1 dort
Šlehačkový krém Jogurtový:
Podklad:
Jádro schované v krému:
Poleva:
Zdobení:
Čokoládové dekorace
Celé maliny
Postup
Nejprve smícháme čerstvý jogurt s Yogo 30 - sušené ochucení (kód: 2259) .
Připravíme si šlehačkový krém Jogurtový v potřebném množství podle formy - vyšleháme všechny ingredience najednou.
Vykrojíme piškotový plát, vložíme na dno formy a zvlhčíme vanilkovým sirupem.
Nalijeme jogurtový krém do formy do jedné poloviny výšky formy.
Dáme celé zmrazit, dokud tento korpus neztvrdne.
Po ztvrdnutí natřeme vrstvou Poleva hladká Farcitura Malina (kód: 3274) a završíme jogurtovým krémem těsně pod okraj formy.
Připravíme malinovou polevu s kousky přimícháním trochu (10-20%) Cukrářský lesk Gelatina Neutra (kód: 2277) do Poleva s kousky Malina (kód: 2380) a ohřejeme na 30 °C.
Polijeme povrch dortu až po okraj formy a vložíme zpět do mrazícího zařízení na 10 minut.
Ozdobíme povrch dortu čokoládovou dekorací a celými malinami.
Oblíbené suroviny pro výrobu zákusků
Připravili jsme pro Vás výběr oblíbených surovin pro výrobu zákusků...
Oblíbený ztužovač živočišné šlehačky:
Oblíbené polevy zrcadlově lesklé (drží i na stranách dortu):
Oblíbené polevy želatinové (na povrch nebo dovnitř dortu):
Oblíbené polevy křupavé (při pokojové teplotě tenká křupavá vrstva):
Oblíbené polevy s kousky (obsahují kousky ovoce nebo křupínků, vhodné na potvrch nebo dovnitř dezertu):
Oblíbené suroviny pro ošetření čerstvého nebo mraženého ovoce:
Oblíbený dortový korpus na pečení dortů:
Balení výrobku: 5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2975