Náplň krémová Cremosette Oříšková čokoláda Gianduia - 5,5 kg

Náplň krémová Cremosette Oříšková čokoláda Gianduia - 5,5 kg

Náplň krémová Cremosette Oříšková čokoláda Gianduia - 5,5 kg
kg bez DPH: 184,00 Kč
kg s DPH: 206,08 Kč
prodejní ks s DPH: 1.133,44 Kč
prodejní ks bez DPH: 1.012,00 Kč
na objednávku


Parametry

Popis

Perfektní krémová poleva / náplň Oříšková čokoláda pro všestranné cukrářské použití.

Můžete plnit pečivo jako jsou koláče, croissanty, palačinky. Můžete polévat dorty a dezerty nebo je ochucovat, třeba v případě mousse, šlehačkových dortů a Bavorských krémů. Překvapivá chuť a struktura dezertů a pečiva naplněného a nazdobeného k dokonalosti.

Vysoce kvalitní krém, který zvyšuje kvalitu a autenticitu výrobku. Cremosette můžete věřit!

ČASTO KLADENÉ DOTAZY:

1. Jak lze CREMOSETTE použít k pečení koláčů?

Předpečte koláč 12 minut, naplňte CREMOSETTE a poté pokračujte v pečení dalších 8 minut při 180 ° C.

2. Lze CREMOSETTE použít před upečením koláče (např. s neupečeným křehkým těstem)?

CREMOSETTE Oříšková čokoláda, Lískové ořechy s kakaem, Hořká čokoláda a Mléčná čokoláda mohou být pečeny při 180 ° C po dobu 20 minut. U všech ostatních příchutí je vhodné křehké pečivo předem upéct.

3. Mohu použít CREMOSETTE k plnění croissantů před kynutím?

Ano, CREMOSETTE lze použít k plnění croissantů před kynutím nebo po upečení.

4. Lze CREMOSETTE použít k plnění pečiva, které bude uloženo ve vitríně při pokojové teplotě?

Ano, CREMOSETTE lze použít k plnění všech pečených produktů (např. Croissanty, cannoli, koláče, koblihy atd.), které budou uloženy v nechlazených vitrínách na prodej.

5. Jak mohu použít CREMOSETTE k polévání mražených dortů?

Pro toto použití musí být CREMOSETTE před poléváním zahřáto na 35 ° C (možno i v mikrovlnné troubě). Přebytečný produkt je vhodné skladovat v čisté nádobě.

6. Trpí struktura CREMOSETTE příliš vysokými teplotami ve výrobnách, je zejména v létě příliš tekutá?

Ne, díky svým složkám má tento krém velmi dobrou strukturu, a to i za těchto podmínek.

7. Lze CREMOSETTE použít k dochucení koláčů, které mají být skladovány při nízkých teplotách?

Ano, CREMOSETTE lze použít jako ochucovací pastu pro pěny, bavorské krémy a šlehačkové dorty. Orientační dávka je asi 250 g produktu na kg základní směsi.

8. Mohu pudink a šlehačku dochutit krémem CREMOSETTE?

Ano, je to možné při zpracování za tepla i za studena.

Muffiny

Muffiny (24 ks)

400 g      Směs na pečení třeného těsta Sandy (kód: 2413)
250 g      vejce
200 g      olej
  40 g      cukr krupice
    5 g      Prášek do pečiva

 

Země původu: Itálie
Balení výrobku: 5.5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 3229

Složení

Složení výrobku: cukr, rostlinné oleje a tuky (slunečnicový, palmový), lískové ořechy 8%, sušené odstředěné kakao 8%, sušené odstředěné mléko. emulgátor: sójový lecitin. příchuti. antioxidant: extrakt z rozmarýnu.
Alergeny:
  • 7 - mléko
  • 8 - ořechy
  • 6 - sója
Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 563 kcal
  • Sacharidy: 51.5 g
  • - z toho cukry: 50.5 g
  • Tuky: 36.3 g
  • - z toho nasycené mastné kyseliny: 8.6 g
  • Bílkoviny: 5.4 g
  • Sůl: 0.08 g
  • Sušina: 93.28 g

Recepty k produktu:

Muffiny

Muffiny

———