Poleva / Náplň krémová Cremosette Lískový oříšek s kakaem, 5,5 kg


Poleva / Náplň krémová Cremosette Lískový oříšek s kakaem, 5,5 kg
TOP
cena za kg: 170,00 Kč
s DPH: 195,50 Kč
cena ks: 938,00 Kč
s DPH: 1.078,70 Kč
na objednávku


Perfektní krémová poleva / náplň Lískový oříšek s kakaem pro všestranné cukrářské použití.

Můžete plnit pečivo jako jsou koláče, croissanty, palačinky. Můžete polévat dorty a dezerty nebo je ochucovat, třeba v případě mousse, šlehačkových dortů a Bavorských krémů. Překvapivá chuť a struktura dezertů a pečiva naplněného a nazdobeného k dokonalosti.

Vysoce kvalitní krém, který zvyšuje kvalitu a autenticitu výrobku. Cremosette můžete věřit!

ČASTO KLADENÉ DOTAZY:

1. Jak lze CREMOSETTE použít k pečení koláčů?

Předpečte koláč 12 minut, naplňte CREMOSETTE a poté pokračujte v pečení dalších 8 minut při 180 ° C.

2. Lze CREMOSETTE použít před upečením koláče (např. s neupečeným křehkým těstem)?

CREMOSETTE Oříšková čokoláda, Lískové ořechy s kakaem, Hořká čokoláda a Mléčná čokoláda mohou být pečeny při 180 ° C po dobu 20 minut. U všech ostatních příchutí je vhodné křehké pečivo předem upéct.

3. Mohu použít CREMOSETTE k plnění croissantů před kynutím?

Ano, CREMOSETTE lze použít k plnění croissantů před kynutím nebo po upečení.

4. Lze CREMOSETTE použít k plnění pečiva, které bude uloženo ve vitríně při pokojové teplotě?

Ano, CREMOSETTE lze použít k plnění všech pečených produktů (např. Croissanty, cannoli, koláče, koblihy atd.), které budou uloženy v nechlazených vitrínách na prodej.

5. Jak mohu použít CREMOSETTE k polévání mražených dortů?

Pro toto použití musí být CREMOSETTE před poléváním zahřáto na 35 ° C (možno i v mikrovlnné troubě). Přebytečný produkt je vhodné skladovat v čisté nádobě.

6. Trpí struktura CREMOSETTE příliš vysokými teplotami ve výrobnách, je zejména v létě příliš tekutá?

Ne, díky svým složkám má tento krém velmi dobrou strukturu, a to i za těchto podmínek.

7. Lze CREMOSETTE použít k dochucení koláčů, které mají být skladovány při nízkých teplotách?

Ano, CREMOSETTE lze použít jako ochucovací pastu pro pěny, bavorské krémy a šlehačkové dorty. Orientační dávka je asi 250 g produktu na kg základní směsi.

8. Mohu pudink a šlehačku dochutit krémem CREMOSETTE?

Ano, je to možné při zpracování za tepla i za studena.

Země původu: Itálie
Balení výrobku: 5.5 kg
Kód: 3230

Recepty k produktu:


Zmrzlinový den