Poleva křupavá stracciatella - mléčná čokoláda - 1,2 kg

Poleva křupavá stracciatella - mléčná čokoláda - 1,2 kg

Poleva křupavá stracciatella - mléčná čokoláda - 1,2 kg
kg bez DPH: 389,00 Kč
kg s DPH: 435,68 Kč
prodejní ks s DPH: 523,04 Kč
prodejní ks bez DPH: 467,00 Kč
na objednávku


Parametry

Popis

Mléčná čokoládová Stracciatella - čokoládová poleva, která vytváří lahodnou křupavou vrstvu na povrchu nanuků a zmrzlin. Protřením do smetanové zmrzliny vytvoří jemné čokoládové chipsy.

Zmrzlina Amadeus

Pasterace

300 g Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2429)

660 g cukr krupice

3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

300 g Smetana 33% tuku

Mražení

Před mražením přidáme do zpasterovaného tekutého základu 298 g Ochucovací pasta Mandle Sweet (kód: 2364)

Zdobení

280 g Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312)

280 g Poleva křupavá stracciatella - mléčná čokoláda (kód: 2397)

Zmrzlina Snickers - báze Superior

Pasterace

300 g Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2429)

660 g cukr krupice

3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

300 g Smetana 33% tuku

1 g špetka soli

Mražení

Před mražením přidáme do zpasterovaného tekutého základu 426 g Ochucovací pasta Arašídy Niky (kód: 2251)

Zdobení

480 g Poleva krémová Mléčný Karamel (kód: 2382)

240 g Poleva krémová Loveria Classica (oříšková čokoláda gianduia) (kód: 2301)

50 g Nesolené arašídy

Ukázka výroby nanuků - křupavé čokoládové polevy Stickaway

Zmrzlina Bali (báze Royal)

Recept na vaničku 4 kg:

3280 g Tekutá smetanová báze Royal

400 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

320 g Ochucovací pasta Kokos (kód: 2388)

200 g Poleva křupavá stracciatella - mléčná čokoláda (kód: 2397)

200 g Poleva s kousky Marakuja (kód: 2436)

Strouhaný kokos

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevami, posypeme kokosem nebo mandlovými lupínky a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Oblíbené suroviny pro výrobu zákusků

Připravili jsme pro Vás výběr oblíbených surovin pro výrobu zákusků...

Oblíbený ztužovač živočišné šlehačky:

Oblíbené polevy zrcadlově lesklé (drží i na stranách dortu):

Oblíbené polevy želatinové (na povrch nebo dovnitř dortu):

Oblíbené polevy křupavé (při pokojové teplotě tenká křupavá vrstva):

Oblíbené polevy s kousky (obsahují kousky ovoce nebo křupínků, vhodné na potvrch nebo dovnitř dezertu):

Oblíbené suroviny pro ošetření čerstvého nebo mraženého ovoce:

Oblíbený dortový korpus na pečení dortů:

Země původu: Itálie
Balení výrobku: 1.2 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2397

Složení

Složení výrobku: mléčná čokoláda 65% (cukr, sušené mléko odtučněné, kakaové máslo, kakaový prášek odtučněný, smetana v prášku, emulgátor: sojový lecitin, aroma), kokosový tuk.
Alergeny:
  • 7 - mléko
  • 6 - sója
Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 634 kcal
  • Sacharidy: 39.3 g
  • - z toho cukry: 38.8 g
  • Tuky: 49.6 g
  • - z toho nasycené mastné kyseliny: 41.6 g
  • Bílkoviny: 6.9 g
  • Sůl: 0.05 g
  • Sušina: 95.85 g