Poleva křupavá stracciatella - bílá čokoláda - 1,2 kg

Poleva křupavá stracciatella - bílá čokoláda - 1,2 kg

Poleva křupavá stracciatella - bílá čokoláda - 1,2 kg
kg bez DPH: 390,00 Kč
kg s DPH: 436,80 Kč
prodejní ks s DPH: 524,16 Kč
prodejní ks bez DPH: 468,00 Kč
na objednávku


Parametry

Popis

Bílá čokoláda Stracciatella - čokoládová poleva, která vytváří lahodnou křupavou vrstvu na povrchu nanuků a zmrzlin. Protřením do smetanové zmrzliny vytvoří jemné čokoládové chipsy.

Šlehačkový dort VIVIENNE

Recept

Šlehačkový krém Cheesecake:

Podklad:

Poleva:

Zdobení:

  • Několik malin.
  • Kroužky z bílé čokolády.

Postup

  • Připravte si krém Cheesecake v potřebném množství podle formy - vyšlehejte všechny ingredience najednou.
  • V misce promíchejte Mini sušenky Cheesecake - zdobení zmrzliny a zákusků (kód: 3162)Poleva krémová Loveria Bílá čokoláda (kód: 2314) a rozehřátou Poleva křupavá stracciatella - bílá čokoláda (kód: 2396) a vyložte s touto směsí dno formy o průměru 18 cm (výška 4 cm) a nechte zamrazit. Formu doporučujeme vyložit podél vnitřní strany dortovou páskou o stejné výšce jako forma.
  • Natřete na spodní vrstvu Poleva s kousky Malina (kód: 2380) a nechte opět na chvíli zatuhnout.
  • Nalijte krém Cheesecake do formy až cca 3 mm pod okraj formy, zahlaďte povrch cukrářskou stěrkou a dejte celý korpus zamrazit, dokud neztvrdne.
  • Polijte povrch tekutou polevou až po okraj formy a dejte opět zamrazit.
  • Vyndejte z formy a ozdobte povrch pomocí malin a kroužků z bílé čokolády.

Ukázka výroby nanuků - křupavé čokoládové polevy Stickaway

Šlehačkový dort BHARTI

Recept na 1 dort

Šlehačkový krém Bavarese:

Šlehačkový krém Skořicový:

Podklad:

Poleva:

Zdobení:

Postup

  • Připravte si Skořicový krém v potřebném množství podle formy.
  • Vykrojte světlý piškotový plát kruhovou formou o průměru 16 cm a následně plát vložte na dno formy o průměru 18 cm (výška 4 cm). Formu doporučujeme vyložit podél vnitřní strany dortovou páskou o stejné výšce jako forma.
  • Nalijte skořicový krém do poloviny výšky formy, zarovnejte, nechte 10 min zatuhnout v šokeru a na ztuhlý povrch doprostřed natřete vrstvu Poleva s kousky Jablko se skořicí (kód: 3083).
  • Nechte opět 10 minut zamrznout a poté nalijte zbytek krému až po okraj formy, zahlaďte povrch cukrářskou stěrkou dejte celý korpus zamrazit, dokud neztvrdne.
  • Připravte polevu ohřátím a smícháním Poleva krémová Loveria Bílá čokoláda (kód: 2314) a Poleva křupavá stracciatella - bílá čokoláda (kód: 2396) na 35 °C.
  • Vyjměte dort z formy, umístěte na mřížku a polijte tekutou polevou celý povrch dortu včetně stran. 
  • Vyzdobte si povrch pomocí Poleva s kousky Jablko se skořicí (kód: 3083), mleté skořice a dekorací z bílé čokolády.

Šlehačkový dort Valentina

Recept na jeden dort

Šlehačkový krém Cheesecake:

Podklad:

Jádro schované v krému:

Poleva:

Čokoládové zdobení:

  • Několik lístků máty.
  • Čokoládové dekorace.
  • Čerstvé jahody.

Postup

  • Připravíme si krém Cheesecake v potřebném množství podle formy - vyšleháme všechny ingredience najednou.
  • Vyjkrojíme piškotový plát a vložíme na dno formy. Pokud tvar dortu má být věnec, pak vykrojíme ještě jeden kruhový otvor uprostřed.
  • Nalijeme krém Cheesecake do formy do jedné poloviny výšky formy tak aby uvnitř krému byla prohlubeň pro jádro dortu.
  • Dáme celé zmrazit, dokud tento korpus neztvrdne.
  • Po ztvrdnutí naplníme prohlubeň polevou Poleva s kousky Jahoda (kód: 2435) a završíme krémem Cheesecake těsně pod okraj formy (nebo až po kraj pokud budeme polévat i strany dortu).
  • Připravíme zrcadlovou jahodovou polevu promícháním Zrcadlová poleva Jahodová (kód: 2545) s kvalitní voda a zahřátím na 30 °C,
  • Polijeme povrch dortu až po okraj formy (nebo zamrazíme a polijeme celý dort včetně stran) a vložíme zpět do mrazícího zařízení na 10 minut.
  • Ozdobíme povrch dortu jahodami, mátou a čokoládou.

Šlehačkový dort Virginia

Recept na 1 dort

Šlehačkový krém Bavarese:

Šlehačkový krém Pistáciový:

Šlehačkový krém Vanilkový:

Podklad:

  • světlý piškotový plát.

Jádro schované v krému:

Poleva:

Zdobení:

  • Pistáciová drť dekorační
  • Několik pistáciových oříšků.
  • Dekorace z bílé čokolády.

Postup

  • Připravíme si krém Bavarese v potřebném množství podle formy - vyšleháme všechny ingredience najednou.
  • Připravíme krém Pistáciový a Vanilkový jemným vmícháním ochucovacích past do krému Bavarese.
  • Vykrojíme světlý piškotový plát kruhovou formou o průměru 16 cm a následně plát vložíme na dno formy o průměru 18 cm (výška 4 cm). Formu doporučujeme vyložit podél vnitřní strany dortovou páskou.
  • Nalijeme krém Pistáciový do formy, zarovnáme, necháme 10 min zatuhnout v šokeru a na ztuhlý povrch natřeme polevu z Poleva s kousky Pomeranč s kůrou (kód: 2820) a Poleva krémová Loveria Bílá čokoláda (kód: 2314) (pro větší pevnost můžeme přimíchat 30% Poleva křupavá stracciatella - bílá čokoláda (kód: 2396)).
  • Necháme opět 10 minut zamrznout a poté nalijeme vrstvu Vanilkového krému až po okraj formy, zahladíme povrch cukrářskou stěrkou a dáme celý korpus zamrazit, dokud neztvrdne.
  • Připravíme pistáciovou polevu ohřátím a smícháním Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312) a Poleva křupavá stracciatella - pistácie (kód: 2401) na 35 °C.
  • Vyjmeme dort z formy, umístíme na mřížku a polijeme tekutou polevou celý povrch dortu včetně stran. 
  • Ozdobíme povrch pomocí Pistáciová drť dekorační, několika pistáciových oříšků a dekorací z bílé čokolády.
Země původu: Itálie
Balení výrobku: 1.2 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2396

Složení

Složení výrobku: bílá čokoláda 70% (cukr, sušené mléko odtučněné, kakaové máslo, sušená smetana, emulgátor: sojový lecitin, aroma), kokosový tuk.
Alergeny:
  • 7 - mléko
  • 6 - sója
Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 644 kcal
  • Sacharidy: 40 g
  • - z toho cukry: 40 g
  • Tuky: 50.9 g
  • - z toho nasycené mastné kyseliny: 40.8 g
  • Bílkoviny: 6.8 g
  • Sušina: 97.7 g