Krémová čokoládovo-pistáciová poleva, která si udržuje jemnou strukturu při teplotě ve zmrzlinové vitríně.
Objevte kompletní rodinu lahodných čokoládových krémů Loveria pro zmrzlináře!
300 g Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2429)
660 g cukr krupice
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
300 g Smetana 33% tuku
Před mražením přidáme do zpasterovaného tekutého základu 298 g Ochucovací pasta Mandle Sweet (kód: 2364)
280 g Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312)
280 g Poleva křupavá stracciatella - mléčná čokoláda (kód: 2397)
3600 g Tekutý mléčný základ Superior
400 g Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 2252)
na 1 kg | produkty | na 3 kg |
1000 g | Tekutá smetanová báze Royal | 3.000 |
80 g | Ochucovací pasta Mandle Sweet (kód: 2364) | 240 |
100 g | Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312) | dle chuti |
nazdobíme podle libosti |
Šlehačkový krém Bavarese:
Šlehačkový krém Pistáciový:
Šlehačkový krém Vanilkový:
Podklad:
Jádro schované v krému:
Poleva:
Zdobení:
2385 g | Tekutá smetanová báze Royal |
240 g | Ochucovací pasta Bílá čokoláda (kód: 2438) |
200 g | Poleva s kousky Granátové jablko (kód: 2468) |
400 g | Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312) |
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu Ochucovací pasta Bílá čokoláda (kód: 2438) (ve videu je použita pasta Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384)).
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Hotovou zmrzlinu natřeme do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch. Při vypouštění zmrzlinu protíráme polevou Poleva s kousky Granátové jablko (kód: 2468).
3280 g Tekutá smetanová báze Royal
200 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
120 g Dextróza (kód: 2126)
200 g Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 2252)
200 g Ochucovací pasta Mandle d′Avola (kód: 2955)
200 g Poleva křupavá stracciatella - hořká čokoláda (kód: 2398)
200 g Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312)
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pasty Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 2252) a Ochucovací pasta Mandle d′Avola (kód: 2955).
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.