Poleva krémová Loveria Pistácie - 5,5 kg

Poleva krémová Loveria Pistácie - 5,5 kg

Poleva krémová Loveria Pistácie - 5,5 kg
TOP
kg bez DPH: 591,00 Kč
kg s DPH: 661,92 Kč
prodejní ks s DPH: 3.641,12 Kč
prodejní ks bez DPH: 3.251,00 Kč
skladem


Parametry

Popis

Krémová čokoládovo-pistáciová poleva, která si udržuje jemnou strukturu při teplotě ve zmrzlinové vitríně.

Zmrzlina Amadeus

Pasterace

300 g Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2429)

660 g cukr krupice

3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

300 g Smetana 33% tuku

Mražení

Před mražením přidáme do zpasterovaného tekutého základu 298 g Ochucovací pasta Mandle Sweet (kód: 2364)

Zdobení

280 g Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312)

280 g Poleva křupavá stracciatella - mléčná čokoláda (kód: 2397)

Receptář Loveria - čokoládové polevy na zmrzlinu


RECEPTÁŘ STÁHNOUT ZDE (pro registrované zákazníky)

Zmrzlina Pistácie Mediterraneo (báze Superior)

Recept na vaničku 4 kg:

3600 g Tekutý mléčný základ Superior

  400 g Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 2252)

Zmrzlina Cremino Pistácie

na 1 kg produkty na 3 kg
1000 g Tekutá smetanová báze Royal 3.000
80 g Ochucovací pasta Mandle Sweet (kód: 2364) 240
100 g Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312) dle chuti
  nazdobíme podle libosti

 

Šlehačkový dort Virginia

Recept na 1 dort

Šlehačkový krém Bavarese:

Šlehačkový krém Pistáciový:

Šlehačkový krém Vanilkový:

Podklad:

  • světlý piškotový plát.

Jádro schované v krému:

Poleva:

Zdobení:

  • Pistáciová drť dekorační
  • Několik pistáciových oříšků.
  • Dekorace z bílé čokolády.

Postup

  • Připravíme si krém Bavarese v potřebném množství podle formy - vyšleháme všechny ingredience najednou.
  • Připravíme krém Pistáciový a Vanilkový jemným vmícháním ochucovacích past do krému Bavarese.
  • Vykrojíme světlý piškotový plát kruhovou formou o průměru 16 cm a následně plát vložíme na dno formy o průměru 18 cm (výška 4 cm). Formu doporučujeme vyložit podél vnitřní strany dortovou páskou.
  • Nalijeme krém Pistáciový do formy, zarovnáme, necháme 10 min zatuhnout v šokeru a na ztuhlý povrch natřeme polevu z Poleva s kousky Pomeranč s kůrou (kód: 2820) a Poleva krémová Loveria Bílá čokoláda (kód: 2314) (pro větší pevnost můžeme přimíchat 30% Poleva křupavá stracciatella - bílá čokoláda (kód: 2396)).
  • Necháme opět 10 minut zamrznout a poté nalijeme vrstvu Vanilkového krému až po okraj formy, zahladíme povrch cukrářskou stěrkou a dáme celý korpus zamrazit, dokud neztvrdne.
  • Připravíme pistáciovou polevu ohřátím a smícháním Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312) a Poleva křupavá stracciatella - pistácie (kód: 2401) na 35 °C.
  • Vyjmeme dort z formy, umístíme na mřížku a polijeme tekutou polevou celý povrch dortu včetně stran. 
  • Ozdobíme povrch pomocí Pistáciová drť dekorační, několika pistáciových oříšků a dekorací z bílé čokolády.

Zmrzlina Cremino Pistácie s Granátovým jablkem (báze Royal)

Recept na zarovnanou vaničku 3 kg

2385 g Tekutá smetanová báze Royal
  240 g Ochucovací pasta Bílá čokoláda (kód: 2438)
  200 g Poleva s kousky Granátové jablko (kód: 2468)
  400 g Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312)

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu Ochucovací pasta Bílá čokoláda (kód: 2438) (ve videu je použita pasta Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384)).

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Hotovou zmrzlinu natřeme do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch. Při vypouštění zmrzlinu protíráme polevou Poleva s kousky Granátové jablko (kód: 2468).

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny (nejlépe pomocí silného šokového mražení, pokud máme k dispozici).
  5. Na ztuhlý povrch nalijeme polevu Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312)

Ledové Latté Oříšková čokoláda, Višeň a Pistácie

Ledové Latté Lískový oříšek, Pistácie

Zmrzlina Mozartovy koule

 

 

Recept na vaničku 4 kg:

3280 g Tekutá smetanová báze Royal

200 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

120 g Dextróza (kód: 2126)

200 g Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 2252)

200 g Ochucovací pasta Mandle d′Avola (kód: 2955)

200 g Poleva křupavá stracciatella - hořká čokoláda (kód: 2398)

200 g Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312)

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pasty Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 2252) a Ochucovací pasta Mandle d′Avola (kód: 2955).

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Země původu: Itálie
Balení výrobku: 5.5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2312

Složení

Složení výrobku: cukr, pistácie 20%, slunečnicový olej, sušené mléko odtučněné, sušená smetana, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecitin, barva: měďnaté komplexy chlorofylu, kurkumin, aroma.
Alergeny:
  • 7 - mléko
  • 8 - ořechy
  • 6 - sója
Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 570 kcal
  • Sacharidy: 46.4 g
  • - z toho cukry: 45.9 g
  • Tuky: 38.6 g
  • - z toho nasycené mastné kyseliny: 5.1 g
  • Bílkoviny: 9.2 g
  • Sůl: 0.1 g
  • Sušina: 94.3 g