Poleva krémová Loveria Bílá čokoláda - 5,5 kg

Poleva krémová Loveria Bílá čokoláda - 5,5 kg

Poleva krémová Loveria Bílá čokoláda - 5,5 kg
TOP
kg bez DPH: 306,00 Kč
kg s DPH: 342,72 Kč
prodejní ks s DPH: 1.882,72 Kč
prodejní ks bez DPH: 1.681,00 Kč
skladem


Parametry

Popis

Krémová poleva bílá čokoláda, která si udržuje příjemně vláčnou strukturu při teplotě ve zmrzlinové vitríně.

Šlehačkový dort Valentina

Recept na jeden dort

Šlehačkový krém Cheesecake:

Podklad:

Jádro schované v krému:

Poleva:

Čokoládové zdobení:

  • Několik lístků máty.
  • Čokoládové dekorace.
  • Čerstvé jahody.

Postup

  • Připravíme si krém Cheesecake v potřebném množství podle formy - vyšleháme všechny ingredience najednou.
  • Vyjkrojíme piškotový plát a vložíme na dno formy. Pokud tvar dortu má být věnec, pak vykrojíme ještě jeden kruhový otvor uprostřed.
  • Nalijeme krém Cheesecake do formy do jedné poloviny výšky formy tak aby uvnitř krému byla prohlubeň pro jádro dortu.
  • Dáme celé zmrazit, dokud tento korpus neztvrdne.
  • Po ztvrdnutí naplníme prohlubeň polevou Poleva s kousky Jahoda (kód: 2435) a završíme krémem Cheesecake těsně pod okraj formy (nebo až po kraj pokud budeme polévat i strany dortu).
  • Připravíme zrcadlovou jahodovou polevu promícháním Zrcadlová poleva Jahodová (kód: 2545) s kvalitní voda a zahřátím na 30 °C,
  • Polijeme povrch dortu až po okraj formy (nebo zamrazíme a polijeme celý dort včetně stran) a vložíme zpět do mrazícího zařízení na 10 minut.
  • Ozdobíme povrch dortu jahodami, mátou a čokoládou.

Zmrzlina Lískový oříšek s bílou čokoládou

 

 

Šlehačkový dort Sofia

Recept

Šlehačkový krém Mascarpone:

Podklad:

  • Cukrářské piškoty Savoiardi.
  • Kávový sirup.

Poleva:

Zdobení:

Postup

  • Připravte si krém Mascarpone v potřebném množství podle formy - vyšlehejte všechny ingredience najednou.
  • Položte cukrářské piškoty (zvlhčené kávovým sirupem) na dno 16x16 cm čtvercové ocelové formy.
  • Nalijte krém Mascarpone do formy až asi 3 milimetry pod vrchní hranu.
  • Dejte celé zmrazit, dokud tento korpus neztvrdne.
  • Pro dekorativní spirálu (nebo jiný dekorativní tvar), nalijte část krému do odpovídající silikonové formy a dejte také zmrazit.
  • Připravte kávovou polevu promícháním Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818) a rozehřáté Poleva křupavá stracciatella - káva (kód: 2399),
  • Polijte povrch dortu až po okraj formy a vložte zpět do mrazícího zařízení na 10 minut.
  • Vyzdobte si povrch pomocí Poleva krémová Loveria Bílá čokoláda (kód: 2314) a spirály z krému Mascarpone.

Ledové Latté Oříšková čokoláda, Bílá čokoláda

Ledové Latté Bílý citrón, Masala Chai

Šlehačkový dort Virginia

Recept na 1 dort

Šlehačkový krém Bavarese:

Šlehačkový krém Pistáciový:

Šlehačkový krém Vanilkový:

Podklad:

  • světlý piškotový plát.

Jádro schované v krému:

Poleva:

Zdobení:

  • Pistáciová drť dekorační
  • Několik pistáciových oříšků.
  • Dekorace z bílé čokolády.

Postup

  • Připravíme si krém Bavarese v potřebném množství podle formy - vyšleháme všechny ingredience najednou.
  • Připravíme krém Pistáciový a Vanilkový jemným vmícháním ochucovacích past do krému Bavarese.
  • Vykrojíme světlý piškotový plát kruhovou formou o průměru 16 cm a následně plát vložíme na dno formy o průměru 18 cm (výška 4 cm). Formu doporučujeme vyložit podél vnitřní strany dortovou páskou.
  • Nalijeme krém Pistáciový do formy, zarovnáme, necháme 10 min zatuhnout v šokeru a na ztuhlý povrch natřeme polevu z Poleva s kousky Pomeranč s kůrou (kód: 2820) a Poleva krémová Loveria Bílá čokoláda (kód: 2314) (pro větší pevnost můžeme přimíchat 30% Poleva křupavá stracciatella - bílá čokoláda (kód: 2396)).
  • Necháme opět 10 minut zamrznout a poté nalijeme vrstvu Vanilkového krému až po okraj formy, zahladíme povrch cukrářskou stěrkou a dáme celý korpus zamrazit, dokud neztvrdne.
  • Připravíme pistáciovou polevu ohřátím a smícháním Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312) a Poleva křupavá stracciatella - pistácie (kód: 2401) na 35 °C.
  • Vyjmeme dort z formy, umístíme na mřížku a polijeme tekutou polevou celý povrch dortu včetně stran. 
  • Ozdobíme povrch pomocí Pistáciová drť dekorační, několika pistáciových oříšků a dekorací z bílé čokolády.

Šlehačkový dort BHARTI

Recept na 1 dort

Šlehačkový krém Bavarese:

Šlehačkový krém Skořicový:

Podklad:

Poleva:

Zdobení:

Postup

  • Připravte si Skořicový krém v potřebném množství podle formy.
  • Vykrojte světlý piškotový plát kruhovou formou o průměru 16 cm a následně plát vložte na dno formy o průměru 18 cm (výška 4 cm). Formu doporučujeme vyložit podél vnitřní strany dortovou páskou o stejné výšce jako forma.
  • Nalijte skořicový krém do poloviny výšky formy, zarovnejte, nechte 10 min zatuhnout v šokeru a na ztuhlý povrch doprostřed natřete vrstvu Poleva s kousky Jablko se skořicí (kód: 3083).
  • Nechte opět 10 minut zamrznout a poté nalijte zbytek krému až po okraj formy, zahlaďte povrch cukrářskou stěrkou dejte celý korpus zamrazit, dokud neztvrdne.
  • Připravte polevu ohřátím a smícháním Poleva krémová Loveria Bílá čokoláda (kód: 2314) a Poleva křupavá stracciatella - bílá čokoláda (kód: 2396) na 35 °C.
  • Vyjměte dort z formy, umístěte na mřížku a polijte tekutou polevou celý povrch dortu včetně stran. 
  • Vyzdobte si povrch pomocí Poleva s kousky Jablko se skořicí (kód: 3083), mleté skořice a dekorací z bílé čokolády.

Zmrzlina Cappuccino

Recept

3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
690 g cukr krupice
300 g Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2429)
800 g Smetana 33% tuku

240 g Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 2365)

Postup

  • Všechny suché komponenty promícháme a dobře rozpustíme v mléce a pasterujeme při 85 °C.
  • Směs se pasteruje při 85 °C několik sekund a následně směs zchladíme na 4 °C. K dosažení lepší konzistence doporučujeme zrání zchlazené směsi minimálně 6 hod. při 4 °C.
  • Poté přidáme ochucovací pastu Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 2365)   dle doporučeného dávkován
  • Vše dobře rozmícháme a mrazíme obvyklým způsobem.
  • Hotovou zmrzlinu vypustíme do široké vaničky.Dáme na několik minut do šokeru.
  • Na povrch zmrzliny nalijeme cca 2 cm silnou vrstvu Loveria bílá čokoláda a dozdobíme zrnky kávy.

Receptář Loveria - čokoládové polevy na zmrzlinu


RECEPTÁŘ STÁHNOUT ZDE (pro registrované zákazníky)

Šlehačkový dort VIVIENNE

Recept

Šlehačkový krém Cheesecake:

Podklad:

Poleva:

Zdobení:

  • Několik malin.
  • Kroužky z bílé čokolády.

Postup

  • Připravte si krém Cheesecake v potřebném množství podle formy - vyšlehejte všechny ingredience najednou.
  • V misce promíchejte Mini sušenky Cheesecake - zdobení zmrzliny a zákusků (kód: 3162)Poleva krémová Loveria Bílá čokoláda (kód: 2314) a rozehřátou Poleva křupavá stracciatella - bílá čokoláda (kód: 2396) a vyložte s touto směsí dno formy o průměru 18 cm (výška 4 cm) a nechte zamrazit. Formu doporučujeme vyložit podél vnitřní strany dortovou páskou o stejné výšce jako forma.
  • Natřete na spodní vrstvu Poleva s kousky Malina (kód: 2380) a nechte opět na chvíli zatuhnout.
  • Nalijte krém Cheesecake do formy až cca 3 mm pod okraj formy, zahlaďte povrch cukrářskou stěrkou a dejte celý korpus zamrazit, dokud neztvrdne.
  • Polijte povrch tekutou polevou až po okraj formy a dejte opět zamrazit.
  • Vyndejte z formy a ozdobte povrch pomocí malin a kroužků z bílé čokolády.
Země původu: Itálie
Balení výrobku: 5.5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Vyloučení odpovědnosti: Výrobek je určen pouze pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů. Přímá konzumace není povolena.
Kód: 2314

Složení

Složení výrobku: cukr, slunečnicový olej, sušené mléko odtučněné, sušená smetana, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecitin, aroma.
Alergeny:
  • 7 - mléko
  • 6 - sója
Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 614 kcal
  • Sacharidy: 46.7 g
  • - z toho cukry: 46.7 g
  • Tuky: 44.8 g
  • - z toho nasycené mastné kyseliny: 8.8 g
  • Bílkoviny: 6.1 g
  • Sušina: 97.6 g