Pohárky „Sacher“ (6 ks)

Pohárky „Sacher“ (6 ks)

Základní recept na Sacher dort

600 g Směs na korpus Sacher (kód: 2630)
350 g vejce
  50 g kvalitní voda

Postup

  • Směs se našlehá a do hladka rozetře na plech vyložený pečícím papírem, uhladí a peče.
  • Teplota pečení: 190 °C
  • Doba pečení: cca 20 min., s puštěným větráním.
  • Po upečení a chlazení se použije vhodná kulatá vykrajovačka pro dezertní poháry.

Receptura na meruňkovou šlehačku

100 g Ztužovač šlehačky Meruňka - na šlehačkové dorty (kód: 1732)
125 g kvalitní voda studená, promíchat s Readymixem
500 g Smetana 33% tuku našlehaná předem

Postup

Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.