Základní recept na Sacher dort
600 g Směs na korpus Sacher (kód: 2630)
350 g vejce
50 g kvalitní voda
Postup
- Směs se našlehá a do hladka rozetře na plech vyložený pečícím papírem, uhladí a peče.
- Teplota pečení: 190 °C
- Doba pečení: cca 20 min., s puštěným větráním.
- Po upečení a chlazení se použije vhodná kulatá vykrajovačka pro dezertní poháry.
Receptura na meruňkovou šlehačku
100 g Ztužovač šlehačky Meruňka - na šlehačkové dorty (kód: 1732)
125 g kvalitní voda studená, promíchat s Readymixem
500 g Smetana 33% tuku našlehaná předem
Postup
- Meruňkovou šlehačkou naplníme pohárek do 1/3 a vložíme první Sacher kolečko
- Postup opakujeme 2x.
- Nakonec přidáme meruňkovou šlehačku a povrch uhladíme.
- Vložíme vychladit a upevnit do lednice.
- Poté potřeme Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495) a dozdobíme Čokoládové ornamenty, hořká čokoláda (kód: 1752) a čerstvým ovocem.
Související:
Ztužovač šlehačky Meruňka - na šlehačkové dorty, 3 kg
na objednávku
Směs na výrobu šlehačkových dortů a ochucení s přírodní chutí ze sušených meruňek.
cena za kg: 435,00 Kč
———
Zrcadlová poleva Čokoládová, 1,5 kg
skladem
Zrcadlově lesklá, tmavá čokoládová poleva na šlehačkové šarloty, semifredda a mousse.
cena za kg: 242,00 Kč
———