Čokoládový korpus (3 kusy, Ø 26 cm, 5 cm)
1000 g Směs na pečení Čokoládového piškotu Biscuit (kód: 2794)
750 g vejce
150 g kvalitní voda
- Vše se dohromady smíchá a šlehá při vyšších otáčkách cca 10 min.
- Naplní se forma (formy) a upeče.
- Teplota pečení: 190 °C (trouba).
- Doba pečení: cca 30-35 min.
- Nejprve bez větrání a po 15 min. s větráním.
Pistáciový krém (Ø 26 cm, H 6 cm)
140 g Ztužovač šlehačky Neutro - na šlehačkové dorty (kód: 2086)
175 g kvalitní voda (20 °C)
70 g Ochucovací pasta Pistácie Extra (kód: 2393)
700 g Smetana 33% tuku našlehaná předem
- Smíchá se voda s Readymixem do hladka a přidává se postupně našlehaná smetana, připravená předem.
Postup (1 Dort Ø 26 cm, H 6 cm)
- 2 čokoládové pláty (Ø 24 cm).
- Pistáciový krém.
- Šlehačkové růžičky ze Smetana 33% tuku.
Dozdobení
- Pistáciová drť dekorační
- Čokoládové tyčinky 120 ks (kód: 2772)
- Čokoládové trojúhelníky 600 ks (kód: 2786)
Související:
Směs na pečení Čokoládového piškotu Biscuit, 25 kg
na objednávku
Základní receptura: 1000 g směsi+750 g vajec+ 150 g vody. 8-10 minut šlehat.
cena za kg: 119,00 Kč
———
Ztužovač šlehačky Neutro - na šlehačkové dorty, 3 kg
skladem
Bílý neutrální krém, který je zvláště vhodný na šlehačkové zdobení.
cena za kg: 290,00 Kč
———