Pistáciový dort

Pistáciový dort

Čokoládový korpus (3 kusy, Ø 26 cm, 5 cm)

1000 g Směs na pečení Čokoládového piškotu Biscuit (kód: 2794)
  750 g vejce
  150 g kvalitní voda

  • Vše se dohromady smíchá a šlehá při vyšších otáčkách cca 10 min.
  • Naplní se forma (formy) a upeče.
  • Teplota pečení: 190 °C (trouba).
  • Doba pečení: cca 30-35 min.
  • Nejprve bez větrání a po 15 min. s větráním.

Pistáciový krém (Ø 26 cm, H 6 cm)

140 g Ztužovač šlehačky Neutro - na šlehačkové dorty (kód: 2086)
175 g kvalitní voda (20 °C)

  70 g Ochucovací pasta Pistácie Extra (kód: 2393)
700 g Smetana 33% tuku našlehaná předem

  • Smíchá se voda s Readymixem do hladka a přidává se postupně našlehaná smetana, připravená předem.

Postup (1 Dort Ø 26 cm, H 6 cm)

  • 2 čokoládové pláty (Ø 24 cm).
  • Pistáciový krém.
  • Šlehačkové růžičky ze Smetana 33% tuku.

Dozdobení

Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.