Dortový korpus čokoládový (na 3 dortové korpusy Ø 26 cm)
1000 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
650 g vejce
150 g kvalitní voda
- Vše rychle šleháme 8 – 10 minut.
- Smícháme 120 g kvalitní voda a 60 g Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478), směs přidáme do těsta a opět šleháme.
- Pečeme při 200 ºC, 30 minut bez větrání, poté 15 minut s větráním.
Související:
Kakao Selecao 22-24% tuku, 1,5 kg
skladem
Tmavé práškové kakao o obsahu tuku 22-24%. Vhodné ke zdobení moučníků. Lze ho použít i pro pečení, ochucení krémů a zmrzlin.
cena za kg: 290,00 Kč
———
Směs na pečení jemného piškotu Biscuit, 25 kg
na objednávku
Vynikající směs na výrobu piškotového korpusu.
cena za kg: 95,00 Kč
———