Suroviny pro Váš úspěch...
Piškotový korpus - dortový čokoládový
Cenová kalkulace:
Dortový korpus čokoládový (na 3 dortové korpusy Ø 26 cm)
1000 g
Směs na pečení jemného piškotu Biscuit
(kód: 2345)
650 g vejce
150 g kvalitní voda
Vše rychle šleháme 8 – 10 minut.
Smícháme 120 g kvalitní voda a 60 g
Kakao Selecao 22-24% tuku
(kód: 2478)
, směs přidáme do těsta a opět šleháme.
Pečeme při 200 ºC, 30 minut bez větrání, poté 15 minut s větráním.
Kakao Selecao 22-24% tuku - 1,5 kg
na objednávku
Tmavé práškové kakao o obsahu tuku 22-24%. Vhodné ke zdobení moučníků. Lze ho použít i pro pečení, ochucení krémů a zmrzlin.
kg bez DPH: 301,00 Kč
kg s DPH: 346,15 Kč
prodejní ks s DPH: 519,80 Kč
prodejní ks bez DPH: 452,00 Kč
———
Směs na pečení jemného piškotu Biscuit - 25 kg
skladem
Vynikající směs na výrobu piškotového korpusu.
kg bez DPH: 115,00 Kč
kg s DPH: 132,25 Kč
prodejní ks s DPH: 3.317,75 Kč
prodejní ks bez DPH: 2.885,00 Kč
———
PREGO.cz
KATALOG SUROVIN
Jak se vyrábí kvalitní zmrzlina?
Doporučujeme
Novinky
Akce
Přihlásit
Objednávka
O NÁS
Pečlivě pro Vás vybíráme
Proč využívat naše služby?
Školení, semináře a ochutnávky
KONTAKT
KATALOG SUROVIN
Novinky 2023
Novinky 2022
Novinky 2021
Novinky 2020
Novinky 2019
Suroviny na italskou kopečkovou zmrzlinu
Směsi na točenou zmrzlinu
Suroviny na dorty a zákusky
Krémové náplně Cremosette
Krémové čokoládové polevy Loveria
Křupavé čokoládové polevy na stracciatellu a nanuky
Zmrzlina bez lepku
Proteinová zmrzlina
Snadná výroba kvalitních ovocných sorbetů Fruitcub3
Suroviny na zákusky pro dietní režim
Veganská zmrzlina
Pomůcky a obaly
Pravé italské Espresso
Otevřete obchod se zmrzlinou
Jak se vyrábí kvalitní zmrzlina?
Obchodní podmínky
Zásady pro ochranu osobních údajů
KONTAKT
| © 1993 - 2023 P R E G O
| Doporučené prohlížeče: Chrome / Firefox