Piškotový korpus - dortový čokoládový

Piškotový korpus - dortový čokoládový

Dortový korpus čokoládový (na 3 dortové korpusy Ø 26 cm)

1000 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
  650 g vejce
  150 g kvalitní voda

  • Vše rychle šleháme 8 – 10 minut.
  • Smícháme 120 g kvalitní voda a 60 g Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478), směs přidáme do těsta a opět šleháme.
  • Pečeme při 200 ºC, 30 minut bez větrání, poté 15 minut s větráním.
Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.