Dezert Panna Cotta

Dezert Panna Cotta

Suroviny

500 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

500 g Smetana 33% tuku

140 g Směs na výrobu Panna Cotta (kód: 3206)

10 g Topping Jahoda Linea (kód: 2196)

 

Postup přípravy dezertu:

  • Smíchejte sušenou směs v malém hrnci s mlékem a smetanou a přiveďte k varu.
  • Nalijte do forem a dejte do lednice vychladit nejměně na hodinu při +4 °C
  • Nakonec přidejte topping a servírujte.
  • Uchováváme při teplotě + 4 ºC.

 

Zmrzlinový den

Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.