Zmrzlina Jahodová (báze Frutta) 40% ovoce

Zmrzlina Jahodová (báze Frutta) 40% ovoce

Recept na vaničku 4 kg:

 1320 g kvalitní voda

 1600 g čerstvé jahody

    80 g Ochucovací pasta Jahoda Extra (kód: 2316)

  680 g cukr krupice

  180 g Glukosil Gelato Master School - doplněk do zmrzlinových receptů (kód: 2688)

  140 g Frutta 50 - zmrzlinový základ ovocný (kód: 2690)

Postup:

  1. Nejprve promícháme dohromady všechny suché ingredience.

  2. Výslednou suchou směs dobře zamícháme do vody a necháme alespoň půl hodiny odstát.

  3. Tekutou směs znova promícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  4. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců".

  5. Nakonec dozdobíme povrch polevami a necháme krátce zamrazit v mrazáku nebo nejlépe pomocí silného šokového mražení.

  6. Umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlinový den

Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží máte hned druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 3 000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí