Ochucovací složky

  • Při výrobě ovocných zmrzlin se pro ochucování používá především čerstvé nebo mražené ovoce. Avšak i při výrobě z ovoce doporučujeme přidat část zahuštěné ovocné pasty pro sjednocení chuti a barvy jednotlivých výrobních šarží.
  • Ovocná zmrzlina, vyrobená pouze ze zahuštěné přírodní ovocné pasty, ale může být také kvalitní a např. u exotického ovoce umožňuje výrobu široké škály ovocných chutí.
  • Při výrobě tzv. mléčných zmrzlin se neošetřené ořechy, vanilkové lusky apod. dnes příliš nepoužívají. Nejen proto, že často bývají znečištěny nebezpečnými mikroorganismy, ale i pro velkou pracnost při jejich zpracování. Proto je dávána přednost již předem zpracovaným pastám, vyrobeným z těchto přírodních surovin, které jsou již naprosto mikrobielně v pořádku a přitom si zachovávají původní intenzivní chuť.
Zmrzlinový den


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží máte hned druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 3 000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí