Popis
Ochucovací pasta zelené jablko.
Přírodní ochucovací pasta obzvlášt vhodná pro dochucení zmrzliny na ovocném (vodovém) základu.
Ledová tříšť
Výborná ochucovací pasta pro výrobu pomerančové ledové tříště.
Receptura
Kromě pomerančové pasty doporučujeme pro ochucení např.:
Postup
- Směs důkladně promícháme.
- Nalijeme do stroje na výrobu ledové tříště a mrazíme.
Země původu: Itálie
Balení výrobku: 3 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2186