Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar - 3,5 kg

Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar - 3,5 kg

Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar - 3,5 kg
TOP
kg bez DPH: 619,00 Kč
kg s DPH: 693,28 Kč
prodejní ks s DPH: 2.427,04 Kč
prodejní ks bez DPH: 2.167,00 Kč

dávkování: 30 g/kg základu
cena dávky bez DPH: 18,57 Kč
skladem


Parametry

Popis

Exkluzivní přírodní pasta z extraktem z vanilky Bourbon z Madagaskaru a s esenciálními oleji ze Sicilských citrusů. Obsahuje kousky mleté vanilky.

Jedinečná surovina pro ty nejnáročnější a nejpozornější konzumenty.

Vhodné i pro Vegany. Certifikováno organizací VeganOk.

Roláda KETTY

Recept na jednu roládu

Šlehačkový krém Bavarese:

Šlehačkový krém Lískový oříšek Imperial:

Roládový plát:

  • Piškotový plát s kakem, výška 0.5 cm.

Vanilkový sirup:

Jádro schované v krému:

Zdobení:

Postup

  • Na kakaový piškotový plát stěrkou rozetřeme Náplň krémová Cremosette Lískový oříšek (kód: 3233) a posypeme drcenými lískovými ořechy.
  • Připravíme krém Lískový oříšek Imperial jemným přimícháním Ochucovací pasta Lískový oříšek Imperial (kód: 3222) do šlehačkového krému Baravese (krém Bavarese lze vyrobit předem společně pro více různých dortů).
  • Krém Lískový oříšek Imperial rozetřeme stěrkou na celý piškotový plát, dokud není zcela zakrytý.
  • Plněný piškot srolujeme po delší straně a vložíme do chladničky.
  • Roládu nakrájíme na několik kousků a polijeme polevou Náplň krémová Cremosette Lískový oříšek (kód: 3233).
  • Ozdobíme celými opečenými lískovými oříšky a čokoládovými ruličkami.

Šlehačkový dort zamražený - Vanilka

Krém Vanilka:

1000 g    vychlazená Smetana 33% tuku

 200 g  Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)

    40 g  Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384)

    50 g  Piškotový plát tmavý, 2 ks (kód: 2537)

 Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496) ochucená  Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384)

Při nižší tučnosti smetany je třeba snížit množství přidané vody.

Postup:

  • Krémem se plní forma vyložená piškotem.

  • A poté se  nechá se zpevnit v mraznici nejméně 2 hod. (podle velikosti dortu).

  • Šlehačkový dort  se po vyndání z mraznice zdobí na povrchu Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496) ochucená Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384).

  • A uchovává v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.

Zmrzlina Smetanová Rozkoš

Polokoule Samba

Suroviny

1000 g Smetana 33% tuku
  200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
    40 g Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384)
    50 g Piškotový plát ze směsi Biscuit čokoládový
  100 g Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495)
Čokoládové ozdoby z Čokoláda hořká 58% blok (kód: 2099)
      5 g Cukrářský lesk Gelatina Neutra (kód: 2277)

Kávové srdce

500 g Smetana 33% tuku
100 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
  20 g Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 2365)

Bagna caffé

Postup

Zmrzlina Cremino Pistácie s Granátovým jablkem (báze Royal)

Recept na zarovnanou vaničku 3 kg

2385 g Tekutá smetanová báze Royal
  240 g Ochucovací pasta Bílá čokoláda (kód: 2438)
  200 g Poleva s kousky Granátové jablko (kód: 2468)
  400 g Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312)

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu Ochucovací pasta Bílá čokoláda (kód: 2438) (ve videu je použita pasta Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384)).

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Hotovou zmrzlinu natřeme do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch. Při vypouštění zmrzlinu protíráme polevou Poleva s kousky Granátové jablko (kód: 2468).

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny (nejlépe pomocí silného šokového mražení, pokud máme k dispozici).
  5. Na ztuhlý povrch nalijeme polevu Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312)

Zmrzlina Vanilka Madagaskar

Šlehačkový dort Virginia

Recept na 1 dort

Šlehačkový krém Bavarese:

Šlehačkový krém Pistáciový:

Šlehačkový krém Vanilkový:

Podklad:

  • světlý piškotový plát.

Jádro schované v krému:

Poleva:

Zdobení:

  • Pistáciová drť dekorační
  • Několik pistáciových oříšků.
  • Dekorace z bílé čokolády.

Postup

  • Připravíme si krém Bavarese v potřebném množství podle formy - vyšleháme všechny ingredience najednou.
  • Připravíme krém Pistáciový a Vanilkový jemným vmícháním ochucovacích past do krému Bavarese.
  • Vykrojíme světlý piškotový plát kruhovou formou o průměru 16 cm a následně plát vložíme na dno formy o průměru 18 cm (výška 4 cm). Formu doporučujeme vyložit podél vnitřní strany dortovou páskou.
  • Nalijeme krém Pistáciový do formy, zarovnáme, necháme 10 min zatuhnout v šokeru a na ztuhlý povrch natřeme polevu z Poleva s kousky Pomeranč s kůrou (kód: 2820) a Poleva krémová Loveria Bílá čokoláda (kód: 2314) (pro větší pevnost můžeme přimíchat 30% Poleva křupavá stracciatella - bílá čokoláda (kód: 2396)).
  • Necháme opět 10 minut zamrznout a poté nalijeme vrstvu Vanilkového krému až po okraj formy, zahladíme povrch cukrářskou stěrkou a dáme celý korpus zamrazit, dokud neztvrdne.
  • Připravíme pistáciovou polevu ohřátím a smícháním Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312) a Poleva křupavá stracciatella - pistácie (kód: 2401) na 35 °C.
  • Vyjmeme dort z formy, umístíme na mřížku a polijeme tekutou polevou celý povrch dortu včetně stran. 
  • Ozdobíme povrch pomocí Pistáciová drť dekorační, několika pistáciových oříšků a dekorací z bílé čokolády.

Zmrzlina Vanilka Madagaskar (báze Royal)

Recept na vaničku 4 kg:

3680 g Tekutá smetanová báze Royal

200 g Smetana 33% tuku

120 g Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384)

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch 2 suchými vanilkovými lusky a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina CREMINO LÍSKOVÝ OŘÍŠEK Lea

na 1 kg produkty na 3 kg
1000 g Tekutá smetanová báze Royal 3.000
30 g Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384) 90
30 g Mléko plnotučné (3,5% tuku) 90
100 g Poleva krémová Loveria Lískový oříšek (kód: 2313) dle chuti
  nazdobíme podle libosti

 

Šlehačkový dort Virginia

Recept

Šlehačkový krém Pistáciový:

Šlehačkový krém Vanilkový:

Podklad:

  • světlý piškotový plát

Středová vrstva:

Poleva:

Zdobení:

  • Pistáciová drť dekorační
  • Několik pistáciových oříšků.

Postup

  • Připravte si krém Pistáciový a Vanilkový v potřebném množství podle formy - vyšlehejte všechny ingredience najednou.
  • Vykrojte světlý piškotový plát kruhovou formou o průměru 16 cm a následně plát vložte na dno formy o průměru 18 cm (výška 4 cm). Formu doporučujeme vyložit podél vnitřní strany dortovou páskou o stejné výšce jako forma.
  • Nalijte krém Pistáciový do formy, zarovnejte, nechte 10 min zatuhnout v šokeru a na ztuhlý povrch natřete vrstvu Poleva s kousky Pomeranč s kůrou (kód: 2820).
  • Nechte opět 10 minut zamrznout a poté nalijte vrstvu Vanilkového krému až po okraj formy, zahlaďte povrch cukrářskou stěrkou dejte celý korpus zamrazit, dokud neztvrdne.
  • Připravte pistáciovou polevu ohřátím Náplň krémová Cremosette Pistácie (kód: 3234) na 35 °C.
  • Vyjměte dort z formy, umístěte na mřížku a polijte tekutou polevou celý povrch dortu včetně stran. 
  • Vyzdobte si povrch pomocí Pistáciová drť dekorační, několika pistáciových oříšků a dekorací z bílé čokolády.
Země původu: Itálie
Balení výrobku: 3.5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2384

Složení

Složení výrobku: glukózový sirup, cukr, voda, přírodní extrakt z vanilky Bourbon, škrob, přírodní aroma, stabilizátor: karagenan, barviva: betakaroten, kurkumin.
Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 291 kcal
  • Sacharidy: 70.4 g
  • - z toho cukry: 57.5 g
  • Tuky: 0.1 g
  • Sůl: 1.5 g
  • Sušina: 68.47 g