Exkluzivní přírodní pasta z extraktem z vanilky Bourbon z Madagaskaru a s esenciálními oleji ze Sicilských citrusů. Obsahuje kousky mleté vanilky.
Jedinečná surovina pro ty nejnáročnější a nejpozornější konzumenty.
Vhodné i pro Vegany. Certifikováno organizací VeganOk.
Šlehačkový krém Bavarese:
Šlehačkový krém Lískový oříšek Imperial:
Roládový plát:
Vanilkový sirup:
Jádro schované v krému:
Zdobení:
1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
40 g Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384)
50 g Piškotový plát tmavý, 2 ks (kód: 2537)
Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496) ochucená Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384)
Při nižší tučnosti smetany je třeba snížit množství přidané vody.
Do tekuté vychlazené šlehačky vmícháme při pomalých otáčkách Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296).
Našlehaný krém se ochutí ochucovací pastou Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384), která se lehce vmíchá špachtlí do ušlehané šlehačky.
Krémem se plní forma vyložená piškotem.
A poté se nechá se zpevnit v mraznici nejméně 2 hod. (podle velikosti dortu).
Šlehačkový dort se po vyndání z mraznice zdobí na povrchu Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496) ochucená Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384).
A uchovává v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.
1000 g Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
40 g Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384)
50 g Piškotový plát ze směsi Biscuit čokoládový
100 g Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495)
Čokoládové ozdoby z Čokoláda hořká 58% blok (kód: 2099)
5 g Cukrářský lesk Gelatina Neutra (kód: 2277)
500 g Smetana 33% tuku
100 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
20 g Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 2365)
2385 g | Tekutá smetanová báze Royal |
240 g | Ochucovací pasta Bílá čokoláda (kód: 2438) |
200 g | Poleva s kousky Granátové jablko (kód: 2468) |
400 g | Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312) |
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu Ochucovací pasta Bílá čokoláda (kód: 2438) (ve videu je použita pasta Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384)).
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Hotovou zmrzlinu natřeme do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch. Při vypouštění zmrzlinu protíráme polevou Poleva s kousky Granátové jablko (kód: 2468).
Šlehačkový krém Bavarese:
Šlehačkový krém Pistáciový:
Šlehačkový krém Vanilkový:
Podklad:
Jádro schované v krému:
Poleva:
Zdobení:
3680 g Tekutá smetanová báze Royal
200 g Smetana 33% tuku
120 g Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384)
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch 2 suchými vanilkovými lusky a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
na 1 kg | produkty | na 3 kg |
1000 g | Tekutá smetanová báze Royal | 3.000 |
30 g | Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384) | 90 |
30 g | Mléko plnotučné (3,5% tuku) | 90 |
100 g | Poleva krémová Loveria Lískový oříšek (kód: 2313) | dle chuti |
nazdobíme podle libosti |
Šlehačkový krém Pistáciový:
Šlehačkový krém Vanilkový:
Podklad:
Středová vrstva:
Poleva:
Zdobení: