Ochucovací pasta Vanilka Supreme - 3,5 kg

Ochucovací pasta Vanilka Supreme - 3,5 kg

Ochucovací pasta Vanilka Supreme - 3,5 kg
TOP
kg bez DPH: 404,00 Kč
kg s DPH: 452,48 Kč
prodejní ks s DPH: 1.582,56 Kč
prodejní ks bez DPH: 1.413,00 Kč

dávkování: 25 g/kg základu
cena dávky bez DPH: 10,10 Kč
na cestě


Parametry

Popis

Vanilková pasta s kousky vanilky Bourbon a přidaným vanilkovým aroma.

Přírodní ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na smetanovém základu.

Zmrzlina Vanilka Supreme (báze Royal) - komplet vanička 4 kg

Pasterace:

2629 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

463 g Smetana 33% tuku

578 g cukr krupice

131 g Royal 50 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2603)

79 g Dextróza (kód: 2126)

Ochucení:

120 g Ochucovací pasta Vanilka Supreme (kód: 2366)

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch 2 suchými vanilkovými lusky a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina Vanilka Supreme (báze Royal)

Recept na vaničku 4 kg:

3680 g Tekutá smetanová báze Royal

200 g Smetana 33% tuku

120 g Ochucovací pasta Vanilka Supreme (kód: 2366)

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch 2 suchými vanilkovými lusky a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina s polevou Čoko Dark

Postup výroby:

Balení výrobku: 3.5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2366

Složení

Složení výrobku: cukr, voda, glukózový sirup, vanilkový lusk, aroma, stabilizátor: pektin, karragenan, barva: beta-karoten, kurkumin, antioxydant: kyselina askorbová.

Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 275 kcal
  • Sacharidy: 67.2 g
  • - z toho cukry: 60 g
  • Tuky: 0.2 g
  • Bílkoviny: 0.1 g
  • Sušina: 67.5 g