Ochucovací pasta Skořice - 3,5 kg

Ochucovací pasta Skořice - 3,5 kg

Ochucovací pasta Skořice - 3,5 kg
kg bez DPH: 381,00 Kč
kg s DPH: 426,72 Kč
prodejní ks s DPH: 1.492,96 Kč
prodejní ks bez DPH: 1.333,00 Kč

dávkování: 50 g/kg základu
cena dávky bez DPH: 19,05 Kč
na objednávku


Parametry

Popis

Ochucovací pasta skořice s výraznou chutí.

Šlehačkový dort BHARTI

Recept na 1 dort

Šlehačkový krém Bavarese:

Šlehačkový krém Skořicový:

Podklad:

Poleva:

Zdobení:

Postup

  • Připravte si Skořicový krém v potřebném množství podle formy.
  • Vykrojte světlý piškotový plát kruhovou formou o průměru 16 cm a následně plát vložte na dno formy o průměru 18 cm (výška 4 cm). Formu doporučujeme vyložit podél vnitřní strany dortovou páskou o stejné výšce jako forma.
  • Nalijte skořicový krém do poloviny výšky formy, zarovnejte, nechte 10 min zatuhnout v šokeru a na ztuhlý povrch doprostřed natřete vrstvu Poleva s kousky Jablko se skořicí (kód: 3083).
  • Nechte opět 10 minut zamrznout a poté nalijte zbytek krému až po okraj formy, zahlaďte povrch cukrářskou stěrkou dejte celý korpus zamrazit, dokud neztvrdne.
  • Připravte polevu ohřátím a smícháním Poleva krémová Loveria Bílá čokoláda (kód: 2314) a Poleva křupavá stracciatella - bílá čokoláda (kód: 2396) na 35 °C.
  • Vyjměte dort z formy, umístěte na mřížku a polijte tekutou polevou celý povrch dortu včetně stran. 
  • Vyzdobte si povrch pomocí Poleva s kousky Jablko se skořicí (kód: 3083), mleté skořice a dekorací z bílé čokolády.
Balení výrobku: 3.5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2676

Složení

Složení výrobku: glukózový sirup, cukr, voda, přírodní výtažek z Cejlonské skořice, kukuřičný škrob, zahušťovadlo: karagenan.

Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 342 kcal
  • Sacharidy: 85.6 g
  • - z toho cukry: 70.5 g
  • Sůl: 0.19 g
  • Sušina: 70 g

Recepty k produktu: