Exklusivní pistáciová pasta s jemnými kousky k ochucování cukrářských krémů, polev, zmrzliny. Lze kombinovat s hladkou pastou.
Vhodné i pro Vegany. Certifikováno organizací VeganOk.
Přírodní ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na smetanovém základu.
Je vyrobeno ze 100% přírodní suroviny, bez dalších přísad.
Jedinečná surovina pro ty nejnáročnější a nejpozornější konzumenty.
3320 g Tekutý mléčný základ Superior
200 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
80 g Dextróza (kód: 2126)
400 g Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 2252)
4 g sůl
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu (tuto pastu můžeme nakombinovat 1:1 s Ochucovací pasta Pistáciové pesto (kód: 2663), která dodá zmrzlině jemné kousky pistácií) a přidáme sůl.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch pistáciemi a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.