100% pistáciová pasta s výraznou chutí a vůní pistácií s přírodním barvivem.
Přírodní ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na smetanovém základu.
3280 g Tekutá smetanová báze Royal
200 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
120 g Dextróza (kód: 2126)
200 g Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 2252)
200 g Ochucovací pasta Mandle d′Avola (kód: 2955)
200 g Poleva křupavá stracciatella - hořká čokoláda (kód: 2398)
200 g Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312)
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pasty Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 2252) a Ochucovací pasta Mandle d′Avola (kód: 2955).
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
Kompletní sušená směs k rychlé přípravě mléčné točené zmrzliny FLORIDA Milk - Základ na výrobu mléčné zmrzliny (kód: 1340) dává zmrzlině plnou chuť a hladkou krémovou konzistenci. Spojením s ochucovacími pastami získáte jednoduše velmi kvalitní chuti zmrzliny.
1 sáček (2000 g) FLORIDA Milk - Základ na výrobu mléčné zmrzliny (kód: 1340)
4,4 litry (4400 g) kvalitní voda
512 g Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 2252)
1000 g Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
40 g Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 2252)
40 g Ochucovací pasta Lískový oříšek Italia (kód: 2485)
50 g Piškotový plát tmavý, 2 ks (kód: 2537)
Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496) a Pistáciová drť dekorační.
Šlehačkový krém Bavarese:
Šlehačkový krém Pistáciový:
Šlehačkový krém Vanilkový:
Podklad:
Jádro schované v krému:
Poleva:
Zdobení:
3320 g Tekutá smetanová báze Royal
200 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
80 g Dextróza (kód: 2126)
400 g Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 2252)
4 g sůl
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu (tuto pastu můžeme nakombinovat 1:1 s Ochucovací pasta Pistáciové pesto (kód: 2663), která dodá zmrzlině jemné kousky pistácií) a přidáme sůl.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch pistáciemi a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
3600 g Tekutý mléčný základ Superior
400 g Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 2252)
Šlehačkový krém Pistáciový:
Šlehačkový krém Vanilkový:
Podklad:
Středová vrstva:
Poleva:
Zdobení:
2571 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
237 g Smetana 33% tuku
522 g cukr krupice
119 g Royal 50 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2603)
151 g Dextróza (kód: 2126)
3 g sůl
400 g Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 2252)
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch pistáciemi a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.