Hladká pasta pro ochucení zmrzliny a krémů s chutí perníku.
Přírodní ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na smetanovém základu.
Kompletní sušená směs k rychlé přípravě mléčné točené zmrzliny FLORIDA Milk - Základ na výrobu mléčné zmrzliny (kód: 1340) dává zmrzlině plnou chuť a hladkou krémovou konzistenci. Spojením s ochucovacími pastami získáte jednoduše velmi kvalitní chuti zmrzliny.
1 sáček (2000 g) FLORIDA Milk - Základ na výrobu mléčné zmrzliny (kód: 1340)
4,4 litry (4400 g) kvalitní voda
320 g Ochucovací pasta Perník (kód: 2542) (nebo jiná hladká přírodní ochucovací pasta)
1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
60 g Ochucovací pasta Perník (kód: 2542)
50 g Piškotový plát světlý
100 g Farcitura Crem Caramel (kód: 2493)
50 g Poleva s kousky Variegato Perník Lea (kód: 2619)
1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
60 g Ochucovací pasta Perník (kód: 2542)
50 g Piškotový plát tmavý, 2 ks (kód: 2537)
50 g Poleva s kousky Variegato Perník Lea (kód: 2619)
Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495) a Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496)
Při nižší tučnosti smetany je třeba snížit množství přidané vody.
Do tekuté vychlazené šlehačky vmícháme při pomalých otáčkách Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296).
Poté vše společně vyšleháme při vyšších otáčkách do hladké pevné konzistence.
Našlehaný krém se ochutí ochucovací pastou Ochucovací pasta Perník (kód: 2542), která se lehce vmíchá špachtlí do ušlehané šlehačky.
Krémem se plní forma vyložená piškotem.
V polovině krému se protře Poleva s kousky Variegato Perník Lea (kód: 2619) a nechá se zpevnit v mraznici nejméně 2 hod. (podle velikosti dortu).
Šlehačkový dort se po vyndání z mraznice zdobí na povrchu Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495) a Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496).
Uchovává se v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.
1 sáček (2000 g) FLORIDA Milk - Základ na výrobu mléčné zmrzliny (kód: 1340)
4,4 litry (4400 g) kvalitní voda
1300 g Smetana 33% tuku
385 g Ochucovací pasta Perník (kód: 2542)