Ochucovací pasta Perník - 3,5 kg

Ochucovací pasta Perník - 3,5 kg

Ochucovací pasta Perník - 3,5 kg
kg bez DPH: 368,00 Kč
kg s DPH: 412,16 Kč
prodejní ks s DPH: 1.442,56 Kč
prodejní ks bez DPH: 1.288,00 Kč

dávkování: 50 g/kg základu
cena dávky bez DPH: 18,40 Kč
na objednávku


Parametry

Popis

Hladká pasta pro ochucení zmrzliny a krémů s chutí perníku. 

Přírodní ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na smetanovém základu.

Točená zmrzlina Perníková

Kompletní sušená směs k rychlé přípravě mléčné točené zmrzliny FLORIDA Milk - Základ na výrobu mléčné zmrzliny (kód: 1340) dává zmrzlině plnou chuť a hladkou krémovou konzistenci. Spojením s ochucovacími pastami získáte jednoduše velmi kvalitní chuti zmrzliny.

Receptura

1 sáček (2000 g) FLORIDA Milk - Základ na výrobu mléčné zmrzliny (kód: 1340)
4,4 litry (4400 g) kvalitní voda
320 g Ochucovací pasta Perník (kód: 2542) (nebo jiná hladká přírodní ochucovací pasta)

Postup

  • Obsah sáčku směsi Florida mléčná smícháme s vodou.
  • Podle doporučeného dávkování přidáme ochucovací pastu a důkladně promícháme ponorným mixerem nebo metlou.
  • Tekutou směs necháme cca 15 minut odstát.
  • Nalijeme do zmrzlinového stroje.

Perníkový dort

Krém Perník

 1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
   200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
     60 g Ochucovací pasta Perník (kód: 2542)
     50 g Piškotový plát světlý
   100 g Farcitura Crem Caramel (kód: 2493)
     50 g Poleva s kousky Variegato Perník Lea (kód: 2619)

Postup

  • Do tekuté vychlazené šlehačky vmícháme při pomalých otáčkách Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163) .
  • Poté vše společně vyšleháme při vyšších otáčkách do hladké pevné konzistence.
  • Našlehaný krém se ochutí ochucovací pastou LEAGEL, která se lehce špachtlí vmíchá do ušlehané šlehačky.
  • Krémem se plní forma vyložená piškotem.
  • V polovině krému se protře Poleva s kousky Variegato Perník Lea (kód: 2619) a nechá se zpevnit v lednici nejméně 2 hod. (podle velikosti dortu).
  • Šlehačkový dort se po vyndání z lednice zdobí na povrchu Farcitura Crem Caramel (kód: 2493).
  • A uchovává v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.

Šlehačkový dort zamražený - Perník

Krém Perník:

1000 g    vychlazená Smetana 33% tuku

  200 g   Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)

     60 g   Ochucovací pasta Perník (kód: 2542)

     50 g   Piškotový plát tmavý, 2 ks (kód: 2537)

     50 g   Poleva s kousky Variegato Perník Lea (kód: 2619)

 Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495) a Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496)

Při nižší tučnosti smetany je třeba snížit množství přidané vody.

Postup:

  • Do tekuté vychlazené šlehačky vmícháme při pomalých otáčkách Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163).

  • Poté vše společně vyšleháme při vyšších otáčkách do hladké pevné konzistence.

  • Našlehaný krém se ochutí ochucovací pastou Ochucovací pasta Perník (kód: 2542), která se lehce vmíchá špachtlí do ušlehané šlehačky.

 


 

 

 

Zmrzlina Perník se zázvorem

 

 

Zmrzlina Perníková

Země původu: Itálie
Balení výrobku: 3.5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2542

Složení

Složení výrobku: cukr, glokózový sirup, voda, barva: karamel, odtučněné kakao, koření, mléko, aroma .
Alergeny:
  • 7 - mléko
Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 279 kcal
  • Sacharidy: 64.8 g
  • - z toho cukry: 59.5 g
  • Tuky: 1 g
  • - z toho nasycené mastné kyseliny: 0.9 g
  • Bílkoviny: 0.9 g
  • Sůl: 0.05 g
  • Sušina: 66.75 g