Ochucovací pasta Oříšková čokoláda Gianduja - 3,5 kg

Ochucovací pasta Oříšková čokoláda Gianduja - 3,5 kg

Ochucovací pasta Oříšková čokoláda Gianduja - 3,5 kg
TOP
kg bez DPH: 460,00 Kč
kg s DPH: 515,20 Kč
prodejní ks s DPH: 1.803,20 Kč
prodejní ks bez DPH: 1.610,00 Kč

dávkování: 80 g/kg základu
cena dávky bez DPH: 36,80 Kč
skladem


Parametry

Popis

Pasta na ochucování mléčné zmrzliny s chutí oříškové čokolády s jemně mletými lískovými ořechy.

Přírodní ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na smetanovém základu.

Šlehačkový dort Sacher

Suroviny

1000 g Smetana 33% tuku
  200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
    80 g Ochucovací pasta Oříšková čokoláda Gianduja (kód: 2556)
  100 g Piškotový plát ze směsi Biscuit čokoládový
    50 g Poleva hladká Farcitura Meruňka (kód: 2416)
  100 g Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495)

Zvlhčující poleva na piškot

Postup

 

 

Zmrzlina Zahalená Rozkoš

Země původu: Itálie
Balení výrobku: 3.5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Vyloučení odpovědnosti: Výrobek je určen pouze pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů. Přímá konzumace není povolena.
Kód: 2556

Složení

Složení výrobku: lískové ořechy 50%, kakao odtučněné 20%, slunečnicový olej, cukr, dextróza, emulgátor: sojový lecitin, aroma.
Alergeny:
  • 8 - ořechy
  • 6 - sója
Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 586 kcal
  • Sacharidy: 29.6 g
  • - z toho cukry: 23.4 g
  • Tuky: 45.7 g
  • - z toho nasycené mastné kyseliny: 4.9 g
  • Bílkoviny: 10.8 g
  • Sůl: 0.24 g
  • Sušina: 91 g

Recepty k produktu: