Ochucovací pasta Meruňka - 3,5 kg

Ochucovací pasta Meruňka - 3,5 kg

Ochucovací pasta Meruňka - 3,5 kg
kg bez DPH: 383,00 Kč
kg s DPH: 428,96 Kč
prodejní ks s DPH: 1.501,92 Kč
prodejní ks bez DPH: 1.341,00 Kč

dávkování: 80 g/kg základu
cena dávky bez DPH: 30,64 Kč
na cestě


Parametry

Popis

Ochucovací pasta meruňková.

Přírodní ochucovací pasta obzvlášt vhodná pro dochucení zmrzliny na ovocném (vodovém) základu.

Zmrzlina Cremino Sacher

Recept na zarovnanou vaničku 3 kg

1650 g Voda horká 90 °C
1350 g Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065)
   90 g Ochucovací pasta Meruňka (kód: 2417)
  100 g Poleva hladká Farcitura Meruňka (kód: 2416)
  400 g Poleva krémová Loveria Hořká čokoláda (kód: 2383)

Postup:

  1. Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065) rozpustíme v karafě do horké vody a necháme odstát cca 15 min. (ve videu je použita smetanová báze a Ochucovací pasta Čokoláda hořká (kód: 2361)).

  2. Přidáme ochucení Ochucovací pasta Meruňka (kód: 2417).

  3. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  4. Na dno vaničky položíme kakaový piškot potřený polevou Poleva hladká Farcitura Meruňka (kód: 2416).

  5. Hotovou zmrzlinu natřeme do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch.

  6. Zamrazíme povrch zmrzliny (nejlépe pomocí silného šokového mražení, pokud máme k dispozici).
  7. Na ztuhlý povrch natřeme vrstvu Poleva hladká Farcitura Meruňka (kód: 2416) a navrch nalijeme polevu Poleva krémová Loveria Hořká čokoláda (kód: 2383).

Meruňkové tunely

Plát na piškotovou roládu

 330 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
 370 g vejce
   35 g kvalitní voda
   35 g cukr krupice

  • Pro čokoládový piškot: přidáme 25 g  Kakao tmavé Selecao 22-24% tuku (kód: 2478)  + 50 g kvalitní voda.
  • Vše rychle šleháme 8 – 10 minut.
  • Poté ihned natřeme na plech a pečeme při 250 ºC, 6 minut.
  • Z tohoto množství vyrobíme 3 pláty  - 60 x 80 cm.

Meruňkový krém

  50 g Ztužovač šlehačky Meruňka - na šlehačkové dorty (kód: 1732)
  63 g kvalitní voda 20 ºC
250 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku

  • Ztužovač se smíchá do hladka s vodou min. 20 ºC a vmíchá lehce do našlehané šlehačky.

Lesklá meruňková poleva

  50 g Ztužovač šlehačky Neutro - na šlehačkové dorty (kód: 2086)
100 g kvalitní voda
  50 g Ochucovací pasta Meruňka (kód: 2417)

Postup

  • Krémem naplníme Forma tunel 9x, silikon (kód: 1450) půl centrimetru pod okraj a přikryjeme piškotem. 
  • Necháme mrazit alespoň 3 hodiny.
  • Po vyndání z mrazáku poléváme lesklou meruňkovou polevou a zdobíme lístkem máty.

Šlehačkový dort Sacher

Suroviny

1000 g Smetana 33% tuku
  200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
    80 g Ochucovací pasta Oříšková čokoláda Gianduja (kód: 2556)
  100 g Piškotový plát ze směsi Biscuit čokoládový
    50 g Poleva hladká Farcitura Meruňka (kód: 2416)
  100 g Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495)

Zvlhčující poleva na piškot

Postup

 

 

Země původu: Itálie
Balení výrobku: 3.5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2417

Složení

Složení výrobku: cukr, šťava a dřeň z meruněk 30%, glukózový sirup, kyselina citronová, stabilizátor: pektin, aroma, barva: karmina, kurkumin.
Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 250 kcal
  • Sacharidy: 62.1 g
  • - z toho cukry: 55.7 g
  • Bílkoviny: 0.3 g
  • Sušina: 83 g

Recepty k produktu:

Meruňkové tunely

Meruňkové tunely

———