Ochucovací pasta meruňková.
Přírodní ochucovací pasta obzvlášt vhodná pro dochucení zmrzliny na ovocném (vodovém) základu.
1650 g | Voda horká 90 °C |
1350 g | Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065) |
90 g | Ochucovací pasta Meruňka (kód: 2417) |
100 g | Poleva hladká Farcitura Meruňka (kód: 2416) |
400 g | Poleva krémová Loveria Hořká čokoláda (kód: 2383) |
Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065) rozpustíme v karafě do horké vody a necháme odstát cca 15 min. (ve videu je použita smetanová báze a Ochucovací pasta Čokoláda hořká (kód: 2361)).
Přidáme ochucení Ochucovací pasta Meruňka (kód: 2417).
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Na dno vaničky položíme kakaový piškot potřený polevou Poleva hladká Farcitura Meruňka (kód: 2416).
Hotovou zmrzlinu natřeme do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch.
330 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
370 g vejce
35 g kvalitní voda
35 g cukr krupice
50 g Ztužovač šlehačky Meruňka - na šlehačkové dorty (kód: 1732)
63 g kvalitní voda 20 ºC
250 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku
50 g Ztužovač šlehačky Neutro - na šlehačkové dorty (kód: 2086)
100 g kvalitní voda
50 g Ochucovací pasta Meruňka (kód: 2417)
1000 g Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
80 g Ochucovací pasta Oříšková čokoláda Gianduja (kód: 2556)
100 g Piškotový plát ze směsi Biscuit čokoládový
50 g Poleva hladká Farcitura Meruňka (kód: 2416)
100 g Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495)